Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Gratulujem.ja som dnes dostala mrchu
@lentilka969 jeeeeej krasny testik 😍 Tesim sa s tebou 😘 Pekne tehulkovanie prajem
@megica33 dakujeeeeem zosilnela :* zle testy som mala 🙂
@lentilka969 gratulujem🙂
@buckeye dakujem baby 🙂
@lentilka969 a aký test si mala predtým ,keď tento ti tak krásne ukázal ?🙂
Vyskúšam ich odfotit postupne ako mi vychádzali rôzne značky , som sa bála že o čo ide
@lelet1609 lepšie sa nedalo no pozri ako mi vychádzali som mala strach , horné sú prvé čo som si spravila a tie stredné boli iba slabá ružová ciarka a ten posledný je dnes večer
@lentilka969 baby top test sú prvé čo tak krásne ukázali a posledný je lady max 2v1 🙂
@cucoriedkacucoriedka Nemusis sa bat, budes to zvladat. Uz je to tazke dvihat maleho, ale snazim sa obmedzit a ked tak vtedy ho dviham, ked sedim. Prve tyzdne bez problemov, potom, ked som bola rizikova, bolo to tazsie, nemohla som ho vobec dvihat, ale napriek tomu sem-tam sa stalo. Malinke je v bezpeci v brusku. Pred par tydnami som bola neopatrna a ked sa maly smikal na smiklakve, kopol ma do bruska, zle som stala a mimi bolo a je v poriadku. Tazie bude, ked sa mimi narodi, mne vela pomohol muz, ked som syna porodila, ze mohol ostat doma. To bola velka pomoc.Nezavidim tym babam, ktore uple ostanu same na viac deti, lebo muz musi ist do prace.
@cucoriedkacucoriedka ja mám doma 2 ročného neposedného živáňa. Navyše je dosť uplakaný a zlostný. Málo spinká. Na prechádzke vydrží kráčať pekne za ruku max. 15 minút a potom sa hádže na zem a zúrivo kope a plače keď nemá po svojim. Takže sa s 13 kg vážiacim zúriacim dieťaťom naťahujem za celý deň až až. Na ihrisku ho tuež obháňam kade tade. Navyše sa za deň zohnem a postavím z gauča minimálne milión krát. Dieťatko je v poriadku a zdravé a ja tiež. Cítim sa super. Takže sa neboj, ale všetko s mierou a byď opatrnná.
@meli8412 ach.no tak hadam to zvladnem.mne dufam pomoze mamina.aj ked nie je odtialto ale docestuje.ja mam to stastie ze muz robi z domu.ale fakt pracuje.cely den ho nevudim.len ked pride jest a na kavu do kuchyne;) ked sa maly narodil tak ame od styroch mesiacov do siedmych boli u nasich.dvor.priroda.no na dedine bolo super.tak hadan aj teraz to tak poriesime ak všetkých dobre dopadne;)
@salome51 sikulka si🙂 som rada ze to tak super zvladas;) asi to telo zeny za normalnychbokolnosti ak nie je problem je na to prisposobene🙂 tak nech to ide aj nadalej tak dobre🙂 inak aj moj maly malo vydrzi kracat popri mne a potom plac a na rucickyyyyyy;)
@cucoriedkacucoriedka Aj moj muz z doma pracuje, ale uz ma aj ludi, ktori za neho pracuju, takze dufam, ze vsetko dobre dopadne. Ja v Senci byvam, takze aj tu u nas je moznost ist na jazera alebo samozrejme aj na nasu zahradu, kde mame ihrisko.
@salome51 Fuuuu, to nezavidim, ze sa natahujes so zuriacim dietatom, vtedy mavaju obrovsku silu. U mna zabralo, ked som ho tam nechala vyzurit, aj moje deti to skusali. Hovorila minule psichologicka, ze tieto sceny su len divadlo a ked nemaju pre koho plakat a tak prestanu, u mna to zabralo, ale nie u kazdeho, zalezi dieta ake je vytrvale. Vekom sa to zlepsi. Drzim palce.
Ahojte žienky mám veľkú prozbu viete mi poradiť poznáte nejakú fakt dobrú pani-pán ktorý odháňajú duchov s domu už som tak na nervy že neviem či mám robiť potrebujem očistiť dom a aj seba prosím o radu fakt dobrého človeka potrebujem ktorý nie sú drahý každý mi hovorí že keď to je dar nemalý by pýtať peniaze ale som ochotná zaplatiť nie veľa hľadám okoli BA Šamorín DS bývam kúsok od Rovinky preto potrebujem toto okolie aby to nemali ďaleko ku mne ďakujem
@meli8412 meli aj ja byvam v senci;) aj na jazera chodime🙂 acna ihrisko vacsinou na kosicku;))) mozno sa aj pozname;)))
@cucoriedkacucoriedka Je to mozne 🙂 My zvycajne ked je dobre pocasie, chodime na Juh, tam sa pekne zahraju a mozme si dat aj nejake obcerstvenie. 🙂
@cucoriedkacucoriedka Svet je maly.
@meli8412 aj my na juh.nie casto ale ak ideme tak tam;)
@cucoriedkacucoriedka Aj dnes sa chystame. 🙂 Dnes je krasne.
@meli8412 my sme boli doobeda vonku.len v kociari.obaja s malym mame laringitidu tak moc som ho nechcela pustat medzi deti:( my vybehneme len tu pred panelak.twraz spinka.a kasle; (
Ahojte spolubojovnicky prosim vas viete mi poradit ako sa vola aplikacia kde si date test do negativu???
@lentilka969 ktore testy boli zle??
@luxinkoster tobj kanalik
@baby24 pošlem fotku
@lentilka969 ďakujem 🙂

@lelet1609 dakujeee!m 🙂