Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@simbatko skús dať fotku bez blesku lebo nič nevidím, koľko si DPO?
@foxinecka888 u mna je to komplikovanejsie,,kedze ms nemam uz 2mesiace..a na kolko v piatok mi pichala vyvolavacku tak este nic,,a.sono robila 2tyzdne do zadu,,
Ahojte baby, mam otazku ake su tie testy gravitest od cemio? Su spolahlive? Totiz chcela by som si ich kupit kedze su tam az tri. Tak mozem testnut viackrat. MS stale nedosla.
@baska26 ja som bola s nimi spokojná..ešte 5dni pred MS mi ukazali čiarku..
Tak baby ja som dnes jedno palickova.. Akoze normalne tomu nerozumiem.. Je mozne ze mam dnes riedky moc takmer bezfarebny ze preto? Alebo zahadne 2 mamatesty boli falošne pozitivne? Ms meska druhy den.. Okrem unavy a casteho chodenia na wc nic nepozorujem..
@nikusa22118 ok dakujem za info. no mne ukazal negativny vysledok ☹ MS meska, tak musim zas len cakat.
@majinka29 ahoj,ja žiaľ s Mamatestami nemám moc dobre skúsenosti. Mala som aj nádherné ružové čiarky a nič. Idem pohľadať... Napríklad toto. Bola som po umelom oplodnení, 21 dní po transferi (už by inak bola palica jak šľak,keby to vyšlo, to akoby som bola 26dpo) a toto na teste. Z krvi presne 0,1 hcg,čiže bežná hodnota.
@niiik Ms mi este nemeška ale od piatka vecera co spapam vyvraciam som.unavena ...citim sa jak keby ma preslo auto vsetko ma boli... pobolieva ma brucho a aj vajcovody stale curam...fajcievala som ale teraz ked si zapalim bud pol cigarety zahodim..alebo sa mi toci holava a aj ma furt bol hlava ....kamoska mi vnukla ze mam si spravit tehu test..tak som si ho spravila prvy viesiel so slabou ciarkou ..ten som robila piatok vecer...v pondelok tj vcera som si robila tiez..bola tam slaba ciarka zase tazko vyditelna dnes rano som na neho pozrela a bola uz silnejsia...doktora mam az vo stvrtok a ja som ako na ihlách emoticon emoticon
@baska26 ja som si ho tiež kúpila, kôli cene a počtu, no tiež neviem aj keď som pátrala, že či je dobrý, zatiaľ som mala dobré skúsenosti s mama test (nie prúžkový)..tak uvidíme, držím palce 😉
@lienka1987 ja tiez tak. Uvidim akurat dnees som bola neplanovane s dcerou na gynde (ma problem) a som jek spominala aj seba. Objednala ma na 2.6. Na PP ale ak sa ms nedostavy do 2 tt a test bude negativny stale mam sa ozvat.

@laurinka239 ano mam, nevadi ved doktorka ma preklepne a snad zisti co je vo veci a tebe drzim palce 😉