Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 sa mi zda, ze nic, cize uz si mala prvu ms po cisteni? Tak este 2 a zacnete sa snazit?🙂
@niky1141997 Nic tam nevidim. Drzim palce po dalsom pokuse, cyklu
@natalianr nic tam nevidim.
@buckeye ahoj ano uz som mala prvu MS.To bol iný teror 😈.Ešte jednu MS by som asi počkala podla toho či budem mať pravidelný cyklus alebo nie.Ak nie tak so snažením ešte počkáme.Chcela by som už aj teraz hneď ale bojim sa...a riskovať to nebudem.
@niky1141997 no ved jasne, ono treba nechat tu sliznicu sa trosku unormalnit, kedysi odporucali cakat 6 mesiacov, teraz sa ukazuje, ze nie, 3 stacia a prave potom sa snazit, lebo sa to lepsie uchyti, drz sa 🙂
@buckeye Ďakujem veľmi pekne 😊 si zlatá.A áno odporúčali čakať 3 mesiace.
Baby ake mate skusenosti s testami z dmky?na tom svojom si vidim 3 ciarky ale to mi uz asi sibe prekojeny mozog z prveho mat.😃
@alja20 mne dobre ukazovali ak myslis pepino
@vevericka13 ano pepino,tak mam asi chybny od vyroby☺
@alja20 mne dva dni do ms ukazal peknu ciarky;) daj foto toho trojciarkoveho;))))
@cucoriedkacucoriedka rada by som no skor ako som si uvedomila ze mozem odfotit raritu😃zlozila som vejpul a zapichla do plechovky k spakom po manzelovych vyfajc.cigach😕takze foto sa mi neda urobit ked su na teste same cierne bodky prilepene
@alja20 tak trojpalickovy a k tomu aj bodkovanyyyy;))) nevadi.urob druhy;)

@janaochi ahoj, mne dnes presne tak isto 😀