Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martina1993210 neboj je to ok.maternica sa prisposobuje;)
@majcika Praveze ja uz mam po MS ale pred mesiacom a pol som bola na kyretáži.Môžeme sa snažiť až o 3 mesiace.A pred týždňom sa nam stala nehoda.Tak preto tie testy 😐
@ajuska182 jezis maaaaria;)))))) paraaaaada;)
@niky1141997 Zial tam nic nevidim. Nemala si teraz ms?
@ajuska182 aj ja idem 19.5. 🙂
@buckeye no vies čo povedala mi že tam vidi len male folikule či folikuli? :D nvm ako sa sklonuje :D ale že nic si z toho nemam robiť že to bežne sa stave že maju tak cca 1cm ale že ten dominantný urcite praskol ak som mala pozitivný ovu test a teplota stupla...tak neviem je to zahada...pobolieva ma podbruško tak som myslela či nemam cysty ale vraj nič. tehu asi nebudem nejak sa nato necitim
@sisi11111122 urobit mozes ale istejsie bude o dva dni.aj ked viem ze nevydrzis a urobis aj zajtra;)
@cucoriedkacucoriedka je to strašne hlavne preto že neviem ako sa to mohlo stať :D nechápem ak je to pravda... Bola som na krstinach a každý zober malú sa oberies a aha :D som veľmi zvedavá...včera skoro vôbec nič vidieť nebolo dnes už trochu a zajtra by to mohlo byť zas iné 🙂
@sisi11111122 mozno ti ho bocian prinesieeee;))))
@cucoriedkacucoriedka no jedine :D... Ale myslím že to je hovadina... Predtým sa nič nestalo s teraz som bola ledva jeho boxeri odniesť a by bolo? :D na jednej strane sranda a na druhej som veľmi zvedavá... Určite zajtra ráno urobím
@sisi11111122 tak ver mi ze uz zopar bab porodilo len z toho ze sacna chlapa "len kuklo";))))
@sisi11111122 Skus z ranneho, ak bude viditelnejsia, tak je to jasne, drzim palce.
@sisi11111122 ja som robila obden, a bolo to krasne vidiet ako tmavne 🙂
Ďakujem baby 🙂 určite dam zajtra vedieť... Keď si ho vôbec urobím :D dam foto určite 🙂 ďakujem vám ste super
@ajuska182 WoW tak to sú koľajnice ako oči 😂😂😂 no tak to sme 3 čo ideme 19.5 ku dr.😁😁😁 baby nech nám všetkým bijú srdiečka o ostošesť 😉
@zubrienka1
@pepka123 a ja 25.;) presne.to je najdolezitejsie;)
@ajuska182 kokoooos nadherný testík taký krasny pozit som ešte nevidela.Super gratulujem.
@ajuska182 waaau..tak tomu sa uz povedia KOĽAJNICE 😍😍parada.. A inac aj ja ide19.5. Na kontrolu ci nam bije srdiečko.. 😊

@cucoriedkacucoriedka no nič strašné to len od kedy som prisla od dr.dnes rano