Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zubrienka1 kedy si ty mala poslednú MS? 🙂
@pepka123 28.3.
@zubrienka1 takže nás delia 2 dni 😉 ja 30.3 😂
@cucoriedkacucoriedka dufam ze to je len tým,ale asi áno lebo dnes mi je dobre 🙂
@pepka123 sranda 😀 ale ja mam troska dlhsi cyklus cca 32 dnovy, tak som zvedava, co povie dr.
@pepka123 a inac divne, ze tebe tehotenska kalkulacka vyratala termin porodu az na 11.1., ked mne na 6.1.
@zubrienka1 ja mávam ako hodinky vždy 30 dňový 😃 tiež som zvedavá čo povie...
@clovek123 ked som videla ako sa spraval kumne tak som aj lutovala a vidis dnes je aj piatok 13 moj nestastny den
@pepka123 a kde si si vyratala termin porodu? ked som zadala tvoju MS na babyweb.sk tak ti tiez vychadza TP 6.1.2016 ako mne 😉
@kotatko1232 ved to aj u nas je to o spravani a este aj omnoho zlozite sama som zmetena
@cucoriedkacucoriedka tak nechapem preco ju este nemam... ☹ test v stredu negativny
@pepka123
@zubrienka1 kocky skuste tuto kalkulacku http://www.pregnology.com/due-date.php. Ukazuje pekne kolko dni este ostava, kedy v akom obdobi je ktory trimester 😊 Zadava sa tam aj dlzka cyklu, ja mam 32 dnovy, tiez mi vyratalo na 11.1. 😊
@zubrienka1
@pepka123 vacsina tabuliek na vypocet tehotenstva rata s 28 dnovym cyklom, ak viete kedy ste mali ovulaciu k tyzdnom od nej priratajte 2 tyzdne a budete mat priblizny tyzden tehotenstva, pretoze do tehotenstva sa rataju aj tie dva tyzdne pred ovuláciou (ako od poslednej ms)
@ajuska182 hodila som to aj do tej tvojej kalkulacky a tam to tiez vychadza na 6.1.
@veronikax ahoj. Ja som mavala strasne rozhadzany cyklus. Kolko krat som aj 3,4 mesiace nedostala ms... Takze takto... Pila som pravidelne pamajoran. Pomohol, pekne sa mi upravil, dokonca aj ovu potom pekne vstrede 🙂 bola som uz na nervy z tych vyvolavaciek a predpisat som si nedala nic,aj ked doky nervacil. Prestala som s vyvolavackami a nasadila caj 🙂 pomohol...
@nicolevr ahaaa takze ti ho chceli predpisat na cyklus 🙂 Aj ja dost verim bylinkam 🙂 Maju svoje caro 🙂 A super ze ti zabrali 🙂 Ze si nemusela do seba chemiu brat 🙂 Ja som brala Duphaston koli spineniu...a nakoniec som z neho skoro skolabovala. Hned som vysadila...a zmena o 100% zo dna na den 🙂
ahojte,baby je tu niekto kt mal pozitivny test 7 dni po oplodneni?alebo uz na 10.den .dakujem
Ahojte, MA niekto skusenosti so slabulinkou (ale ruzovou) ciarkou, ktora sa ovjavila az po limite? Po 10 minutach nebola, ale po par hodinach ano- je to Len klam CI? Som 7dpo, v predoslych pripadoch uz 7 dpo bola vzdy ciarka do 10 minutoveho limitu. Viem, ze najlepsie par dni pockat a pretestovat, ale ak MA niekto skusenosti, rada si precitam, ako to dopadlo.
@baby24 tak to je uz otazka na dr.netusim
@veronikax ktory november?;) aj ja som novembrovka;)

@cucoriedkacucoriedka mladicky 28rokov ma len