Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cucoriedkacucoriedka zatial som 29.november 🙂 Ale este som nemala velke meranie...tak sa to mozno este poposuva 🙂
Dnes ranny test nic neukazal uz 6 den nic a ani kavu nemozem vypit lebo mi je na vracanie tak neviem
@veronikax ja som druhy november;)
@clovek123 meska ti uz 6 dni ? 🙂 vies kedy si mala presne ovu ? 🙂
@cucoriedkacucoriedka uz by som brala November 🙂 Je mi velmi zle .... uz som dala dole 4,5 kg ....
@veronikax joj chudatko.to fakt? Ja to zatial v poho zvladam.trosku zle od zaludka.hlavne v noci ked idem na wc alebo k malemu vstavam.tak nech ti to rychlo prejde;)
@clovek123 fuha....ked 16.4 si mala ovu...tak ti uz asi 14 dni meska ? Od 16 teho ... na 14-15 den by ti mala dojst ms... To uz by si mala mat poriadne silne testiky :/ Bola si u Dr ?
@cucoriedkacucoriedka ja som si uz aj v nemocke na zaciatku polezala...koli krvacaniu. Potom som brala Duphaston...z ktoreho som skoro skolabovala :/ a teraz uz len som slaba a zaludok duplom slabi 🙂))) Ale dnes je to lepsie ako vcera 🙂 No unavena som.. 🙂 Tesim sa na November 🙂)))
@milagrosss20 vyzera zetam nieco je.skus odfotit ked trochu vyschne ak je este mokri
@milagrosss20 tyzden do menzesu? To by bolo este velmi skoro na grcanie...takze z tehu to isto nebude...skor nejaka viroza
@milagrosss20 Skus odfotit blizsie, ja tam nic nevidim.
@milagrosss20 ak ma pravidelny cyklus...a vie kedy ma ovu... tak tyzden do ms...by bolo skoro na tehu priznaky a pozit.test. 🙂
@milagrosss20 ja tam vidim ducha.ale ako baby pisu tak to je fakt skoro na grcanie.nebude to z antikoncepcie?
@milagrosss20 ja tam nieco vidim
@foxinecka888 je tam nieco ale skor kanalik ☹
@foxinecka888 ten ruzovy je OVU? na modrom nevidim nic ☹
@foxinecka888 podľa.mňa je to tam..mooc drzim palce
@zubrienka1 ano ovu 😔 tak nič som 11 DPO
@foxinecka888 Oba testy negativne ☹
@foxinecka888 Mne tehu test ukazal skor tehotenstvo, ako ovulacny. Skus o 2 dni.
@meli8412 na 11 DPO uz by mohlo byt nieco vidieť takze skor nie ako ano. Este skusim o dva dni ak nic tak kašlem na to. 😀
@foxinecka888 Su baby, ktorym hcg pomalsie stupa, nadej je vzdy, pokial nepride ms. Jedna z najlepsich casti je to robenie deti. Ked nie teraz, tak buduci cyklus je tvoj. Ako dlho skusate?
@meli8412 už je to niečo cez rok
@foxinecka888 Ak nie som indiskretna, bol muz na spg? Alebo ste boli na nejakom vysetreni, ci je vsetko v poriadku?

@meli8412 aaaano, duchov sme pozerali, presne 🙂 hihi...
Ty ides skorej ako ja, drzim palce najprv ja tebe! ;) posli potom info a fotku 🙂 tesiiiiiim sa uuuuuuz 🙂
Dakujem