Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eliska1986 fakt?
@ala82 no ne iem teda ale grca..a vraj jej pozitivny ukazolo pri prvom az v 7tyzdni..
@madarka123 parada;)
@madarka123 Super. Kolko ti meska?
@madarka123 gratulujem 🙂
@milagrosss20 ano fakt vidim tam nieco
@madarka123 gratulujem
@meli8412 3dni mi meska ale uz minulimesiac som iba spinila 3dni a potom nic
@madarka123 Super gratulujem prajem nech je všetko v poriadku až do samého konca. 🙂
@madarka123 Gratulujem. CCa.o 2 tzydne mozes ist k dr.
@petjka ano, je to pozitivne 😉
@zubrienka1 áno myslis? Ja tiež mám pocit že skôr hej nez nie...neviem..ráno mi bolo zle musela som ísť si ľahnúť...no ja som zvedava, spravim si ráno ďalší. a ked tak muz to bude musieť rozdychať :D jeeemine
Baby...som 10dpo...mozem uz mat kyselinu a tu kovovu chut v ustach? Cely den ma napina z toho a pali ma neskutocne zaha...dnes to zacalo...a prsia neskutocne bolia
@miciluci to mi je luto. Nam trvalo dva roky kým sme splodili naše druhé preto to bude maly zázrak ak toto bude tehu. Mám ľahké pco aj na prvom sme museli dlhšie popracovať...tak uvidíme a tebe držím palce aby si čoskoro mala pozitívny test viem co je to čakať z mesiaca na mesiac....
@meli8412 dnes som volala s doktorkou pravdepodobne som asi v 5 tiždni a na sono mam ist 1. juna tak sa uz teším.
@petjka tak ako dopadol ranajsi test? a co manzel? uz to trochu predychal 😉
@natalianr no ja všeliako 😀 som 34 DC bolia ma prsia strasne, podbruško sem tam pobolieva ale mrcha nikde. mam raz biely vytok raz do žlta....ale dnešný test negativný :-/ ovulaciu som mala niekedy 23-24 DC čiže možem byt dnes cca 9-10 DPO. tak skusim este v stredu testnut ale myslim si že uz by aspon ducha ukazalo takže asi mam iba pred menštruačný syndrom a mrcha dojde coskoro 🙂
@madarka123 To uz mas za chvilku. Krv ti bude brat teraz? Ja asi toho 1.6. budem rodit 🙂 , dufam, ze skorsie, ale uvidim co povie dr.zajtra.
@foxinecka888 podla mna to tam je 🙂 mne tieto kanalik nespravili (myslim, ze su to ako som mala ja-one step). na 11dpo som mala presne taku istu skoro neviditelnu duchu :D na 12 uz bola vidiet krajsie 🙂 drzim palce 🙂

@cucoriedkacucoriedka aj ja si myslim ze antika..lebo po porode zacala brat a asi jej robi zle..