Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@foxinecka888 mozno este nic nieje stratene... budem drzat palce ;)
@cucoriedkacucoriedka @gabikamicka tak ms dosla na 40.den cyklu som sklamana opat padli aj slzy ale idem dalej 🙂
@nicolevr kiežby si mala pravdu 😀❤️
@meli8412 tak drzim palce a prajem vela zdravicka obom
@zubrienka1 no spravila som si dnes dva a nič, úplne biele, tal to bol asi blby test včera. Maybybaby sa volal, no a manzel sa už stihol navnadiť no lepšie tak ako je, s tak malym vekovým rozdielom by to bolo o drzku
Ahojte baby... Ja som tu už veľa príspevkov dávala... Už ma štve že furt sa niečo čudné deje... Testy negatívny... Raz slabo poz., resp. Duch no na druhý deň nič..a teraz bolia má prsia stále celé na dotyk a mám ružový výtok dnes ja už nechápem... Beriem duphaston myslíte že to môže byť Z toho? ďakujem za každý názor 🙂 ste tu super partia tehuliek ale aj nás čakátelov 🙂
@megica33 ahoj,ono to je take zvlastne ma to.nadych ruzovej ..mozno len chybny test no estelen dnes mi mali prist a nic no citila som sa tak zvláštne,mala som vcera hnede spinenie ale len rano a od vtedy nic...no na tychto testoch su viditelne aj len kanaliky,preto som sa chcela poradit...kazdopadne by som bola najjstastnejsia keby to kanallik nebol 🙂 🙂
@sisi11111122 nerozumiem, prečo používaš ovu testy na zistenie gravidity - ovulačný test testuje hladinu LH /luteinizačný hormon vylučovaný ženou/ a teda príchod/prítomnosť ovulácie. na zistenie gravidity jednoznačne treba tehotenský test merajuci HCG /humanny - ludsky choriogonadotropin vylučovaný zahniezďujúcim sa embryjkom/.
@pbelkova ja som robila tehu testy 🙂
@meli8412 ja som mala ducha ns tehu a ovu negat
@sisi11111122 Ja viem, len som pisala pbelkovej, ze ked tak niektore baby preco testuju najprv s ovutestom, alebo aj aj.
@mi77 myslim ze ano;) kolko ti meska ms?

@megica33 eh no skoda :(..ale dalsi cysklus uz isto 🙂