Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@anawiel podla mna tam by uz po tolkych dnoch meskania mala byt silnejsia ciarka.podla mna je to kabalik.ale u niekoho hcg stupa pomalsie.skus zopakovat
Ja nemam pravidelnu mrchu.teraz som 40 den od podlednej ale ovulaciu mava na 30-32den
@anawiel Niečo sa tam javí - buď skús ešte potestovať takto klasicky niekoľko dní, resp. ja by som odporučila urobiť digitalny tehu test, napr. Clearblue - niekedy je ovulacia posunutá, nekorešponduje to absolutne s menzesom, dokonca oplodnenie a uhniezďovanie oplodň. vajíčka sa môže prekrývať aj so slabším menzesom a klasické tehu testy vychádzajú nejednoznačne vo veľmi skorom štádiu.. A veľmi individuálne stúpajú aj hladiny HCG. Držím palčeky.
Ahojte baby, vidíte tam niečo? Alebo to je skor kanalik. Ja mam menzes este len dostať cca za dva tyzdne no necítim sa dobre a mam všetky príznaky ako ked som čakala malu. Tak som si kúpila testy. Mala ma este len rok, tak mam este v hlave ako som sa cítila.minuli mesiac menzes prišiel no trval tri dni..Dakukem za rady😉
@micinka222 ja ju tam vidim 🙂
@megica33 a môže to byt ze je to robené este pred mrchou tak je este slabá ta čiarka?
@micinka222 Skus zajtra ten isty test z ranneho mocu, ked bude silnejsia, tak je to jednoznacne.
@micinka222 tak neviem ako je mozne ze 2 tyzdne pred mrchou mas uz ciarku...je to divne
Ahojte baby, chcem sa len utvrdit, ze si to nepredstavujem. Rano som si spravila test a neukazala sa ani kontrolna ciarka, o par hodin sa tam zacalo nieco crtat, ale to uz bolo dost cez cas, tak mi to nedalo a spravila som este dalsi cez obed a vyzera takto. Mam mat menzes o tri dni, je tam ta druha ciarka?
@extensaa nooo je tam;)
@micinka222 ahoj tiez tam vidim ciarku.A ty mas az dva tyzdne do menzesu?mas uz aj nejake priznaky?
@megica33 zajtra vyskúšam urobiť další alebo po víkende ci bude silnejšia alebo to je kanalik. Dakujem
@eliska1986 ahoj práveže mam, je mi dosť zle, dosť ma boli brucho aj kríze ako pred mrchou a dosť často chodím na záchod na malu. Aj prsia ma bolia a mam ich naliate. Preto som si isla kúpiť test lebo sa cítim presne tak isto ako ked som čakala malu.
@extensaa je to tam🙂mas aj priznaky?
@micinka222 aj ja si prosim ciarocky.Mna zacalo brusko bolet dnes,mam zvlasnu chut v ustach,tak uvidim ci nieco bude.Tebe drzim palce nech vsetko dobre dopadne🙂
@eliska1986 ahoj, prsia ma bolia strasne, bolievaju ma vzdy pred menzesom, ale teraz neskonale, podbrusko pobolieva a rozplacem sa za vsetko...no kedze sa snazime dlho tak vacsinou priznaky neberiem do uvahy lebo si viem toho aj dost vsugerovat 🙂 tento mesiac som bola u doktora aj na folikulometrii tak beriem estrofem a duphaston, tak mozem mat aj priznaky z liekov...uz neviem comu mam verit... 🙂
@eliska1986 aj ja ti moc držím palce.. Uz ti mešká mrcha?
@extensaa držím palce 😉
@micinka222 dakujem este nie,som 11DPO
@extensaa jedine verit na vysiu moc,a nechat sa prekvapit
@micinka222 dakujem, aj ja drzim palce 🙂
@extensaa ahoj berieš duphaston? Môžem sa spýtať či sa ti stalo že ťa Z neho boleli strašne prsia a či si nesplnila 2 týždne po mrche a či sa ti stalo že mrcha trvala len dva dni 🙂 ďakujem neviem si rady už... Lebo tiež ho beriem... Ďakujem
@sisi11111122 ahoj, ja ho beriem od ovulky...prsia mna bolievaju aj ked ho neberiem, takze u mna to nieje tym...este minuly rok sa mi stalo ze po jeho vysadeni mi dosiel menzes o par hodin uz a taky silny ako nikdy. Preto som ho vtedy zavrhla ale rozhodla som sa ist zase do toho kedze sa stale nedarilo a momentalne mi nic nerobi.
@extensaa dobre vidis 🙂je to tam 🙂

@sisi11111122 Ja len preto, lebo na jednom testíku na foto bolo písané krížom "LH LH LH LH LH LH LH LH LH LH" 🙂 a to je ovu test 🙂 Každopádne držím palčeky!