Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@eliska1986 daj ostrejsiu fotku a zblizka,na tejto nie je dobre vidiet
@eliska1986 takto nevidno nic skus dat do negativu...ja mam to iste ale este nemeskaju....tak co vy nato??je tam nieco???
@mausy21 kebu som videla naznak tej ciarky😉kolko dpo si?kukni moju,je na predoslej strane.dik
@lilianna1988 no ja neviem kolko vobec to uz nesleduje kedze sme sa rok snazili a nic tak uz to nechavam na osud...no ja som tu tvoju dala do negativu a tiez sa mi tam daco mariiii...ale ja som robila test teraz a to este aj po kave...takze nic moc...nevydrzala som do rana...a 22 cakam mrchu...ty kedy???
@eliska1986 nevidim zatial😒kolko dpo si?
@eliska1986 zlato tu je tvoj negativ teraz tam len vidno tu ciarku co si zrejme poznacila...tak neviem
@mausy21
@lilianna1988 baby som 11DPO,22mam mat menzes
@mausy21 chapem...ja som po MA a uz chceme zasa babo.ms mam dostat 24.5. Mas uz nejake zmeny/priznaky?ja som len 9dpo,minule som mala jasnebo ducha na 10dpo tak uvidime co zajtra😉
@lilianna1988 nie trochu mi bolo dnes zle rano a v nedelu som detom citala rozpravky a plakala pri nich...neovladatelne...🙂 a bolia ma prsia takze skor vsetko take predmenzesove priznaky..och jo zasanic uz to vidim
@eliska1986 ja mam mat tiez 22.5 mrchu tak uvidime...ale predpokladam ze zas niiiišt ☹
@eliska1986 Zial tam nic nevidim, negativ vytiahne aj kanalik, takze je zbytocne dat do negativu. Zajtra rano to mas istejsie alebo o 2-3 dni skus znova.
@mausy21 drzim ti palce,obcas mi povie vnutorny hlas ze sa zadarilo.Tak neviem.Dnes mi bolo na vracanie ,ale to potom do dna dvoch mam menzes.Mohla by nam zauradovat vysia moc🙂
@meli8412 skusim
@mausy21 teda planujete 3 dieta ci?v dnesnej dobe ma 3 deti klobuk dole 🙂 neviem my ako zvladneme ked bude 1 ale velmi chceme aj roky uz mame na to 🙂 drzim palce 🙂 tiez mam stavy podobnym pdms, bradavky citlive,bolesti v podbrusku,horim ako kotol a ja mavam studene ruky nohy a teraz opak 🙂 celkovo som precitlivela :/ prosim ta posles mi tu negativnu verziu?dakujem
@mausy21 daj som tvoju fotku ale original,mne sa zda na neg. ze mas podobne ako 🙂
No takze dnes rano test uplne biely...takze zasa niiiič
@mausy21 nebud smutna,hore hlavku.Pride to v pravy cas.Uzivaj si teple pocasie,prirodu🙂
@mausy21 😒ja to iste😞mozno sa stane nejakt zazrak😉musime v tom verit...
@rebecka_11 nic tam nevidim :/
@rebecka_11 Zial nic nevidim. ☹
@rebecka_11 taktiez tam nic nevidim
@rebecka_11 Ahoj, ja som si robila túto značku testu tento týždeň štyrikrát. Dvakrát na ňom bola druhá čiarka normálne viditeľná, bez nakláňania a skúmania, videli ju všetci svokra i mm. Ďalší bol duch a posledný vyzerá byť čistý. Takže sa mi nezdá dôveryhodný a mamatest mi výrazne duchuje vždy a pritom predtým býval jeden z naspoľahlivejších. Ja beriem od pôrodu antikoncepciu Desirett vkuse bez prestávky a bez zabudnutých tabletiek a pred mesiacom som začala špiniť, týždeň v pohode a potom som začalo jemne krvácať týždeň a zase to prešlo do špinenia, málinko ale predsa. Všetky testy sú úplne v poriadku, krvný obraz výborný bez zápalu, HCG 0,9, mykózu alebo inú zaujímavosť nemám. Sliznica maternice zvýšená, prsia ma po dvoch rokoch prvýkrát bolia, žalúdok na vode a železná pachuť v ústach. Moja psychika sa so mnou veľmi nepekne zahráva 😀 A teda tento Rapidclear mi teda v ničom nepomohol. Ja som z toho jeleň a doktorka tiež. Zajtra možno budem múdrejšia po opätovnej kontrole. Držím pršteky , aby ti testy i realita vyšli tak ako túžiš 🙂
@monikabubko ahoj mozes prosim ta hodit sem tie testy myslim foto.Aj beries dajake vitaminy?
@eliska1986 Veľmi rada, ale fotky som nerobila a testy som vyhodila,tak ma vytočili 😀. Tehotná pravdepodobne nie som. A neberiem ani nijaké vitamíny. Počas užívania antikoncepcie som nebrala ani antibiotiká a ani som nezvracala. Otehotnieť som mohla len 30.4.2016 alebo 7.5.2016 a to už by testy ukázali normálne a krv teda určite

Babulky vidite tam nieco?