icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

megica33
19. máj 2016

@anezka9999 žial nič ☹

meli8412
19. máj 2016

@anezka9999 ☹ Nic tam nevidim.

vevericka13
19. máj 2016

@rebecka_11 ja tam vidim dusika, nech ti zajtra zosilni...

lilianna1988
19. máj 2016

@rebecka_11 ahoj zatial nevidim,kedy mas dostat ms?

lilianna1988
19. máj 2016

@mausy21
@eliska1986
@rebecka_11
@meli8412 baby mam na teste len ten kanalik,to asi nic neznamena ze?moze sa stat ze ta ciara tam bude?

sisi11111122
19. máj 2016

@rebecka_11 ja tam niečo vidím.treba skúsiť o dva dni ráno 🙂 niečo slabucke tam je...

megica33
19. máj 2016

Baby kupila som si ten infolic 🙂 berie sa jedno vrecusko denne?

petjka
19. máj 2016

@megica33 ja som brala dve denne, na treti mesiac čo som ho brala som otehotnela, a to sme sa už dva roky pokúšali, už som mala predpísaný clostibegith či ako sa to pise no nestihla som ho začať brať. Dufam ze aj Tebe pomôže 🙂

megica33
19. máj 2016

@petjka aj ja velmi dufam ze sa podari 🙂 takze dve denne a som 2 DC uz mozem zacat brat ci az po MS?

buckeye
19. máj 2016

@megica33 ja som brala jedno a aj to len od zaciatku ms do tyzdna-dvoch..ved ak ma navodit ovulaciu(inozitol) tak po nej to je akosi, mozno lenkoli listovke 🙂

megica33
19. máj 2016

@buckeye skusim teda tento mesiac skusim po jednomsacku a uvidim lebo cyklus mam teraz vseliaky :-/ snad mi ho infolic napravi.

petjka
19. máj 2016

@megica33 už začni brat 🙂

buckeye
19. máj 2016

@megica33 no ja som ho brala koli PCO, najprv cely mesiac, stale, ci mi ho predlzil alebo skratil sa neda povedat, lebo pred nim sa stavalo ze som mala 3 mesiace od ms pokoj, potom bola, potom o mesiac zasa a poto zasa pauza..takze ked som ho uzivala v kuse a mesiac a pol nic, nebolo to pre mna nic nove, ale asi v podstate sa skratil, lebo nenasledovala pauza 3 mesiace, ale zasa len mesiac a pol 🙂..potom, co som sa zavrtala do studii o inozitole, a jeho posobeni, mi napadlo, ze ci to nie je vlastne zbytocne uzivat aj v case, ked ma byt ovulacii, tak som robila test, len prve dva tyzdne, sup ms prisla po 36 dnoch, tak som to tak brala asi dalsie 3 mesiace, a potom som skusila, ze to este skratim a brala som len od zaciatku ms cca tyzden a cyklus sa skratil zasa na 30-32 a dalej uz som netestovala nic, lebo sa zadarilo 🙂
u pco zien odporucaju v niektorých studiach 1g inozitolu denne, niekde 2g, ja som brala len ten jeden
len pokial nemas pco, tazko povedat aky bude mat ucinok, niektore uzivatelky pisu o predlzenom cykle, ine o skratenom..

sisi11111122
19. máj 2016

Baby spinila ste niektorá Z duphastonu?... Lebo teraz som začala spinit už 3 deň a zajtra mam začať brat tabletky... Ja už neviem :(

petjka
19. máj 2016

@buckeye
@megica33 ja mám PCO ľahkú formu mne skrátilo cyklus z 35 na 30 a poriadne som cítila každú ovulaciu

cucoriedkacucoriedka
19. máj 2016

@sisi11111122 skus zavolat dr.ta ti najskor dokaze poradit.

buckeye
19. máj 2016

@petjka
@petjka no ja osobne si myslim, ze mne tiez pomohol nastartovat cyklus, tiez mam pco, nastastie nie nejake hrozne, ale nakopla sa mi ovulacia, je pravda, ze som aj schudla a zacala behat viac,ubrala sacharidy pridala bielkoviny, tak asi jedno z druhym, hlavne ze pomohlo 🙂

emily0412
20. máj 2016

Cerveny je 12 dpo a modry 11 dpo.

zubrienka1
20. máj 2016

@emily0412 Je to tam 😉 Gratulujem 🙂

emily0412
20. máj 2016

Bude to vodnarka ako ja 🙂 dakujem 🙂 vidim ze aj vy budete mat januarove 😉

xarona
20. máj 2016

Baby poradite aj mne? vcera 10DPO a na teste toto. Vidite tam nieco? Lebo ja v skutocnosti tam vidim slabunku ciarku... digitalny test vsak ukazal negativny tak neviem ci je toto duch, ciarka sa nekuazala hned po 3 minutach az tak po 7-8. Ms mam dostat v pondelok.

petjka
20. máj 2016

@xarona môže byť že je to len kanáliky ak iný test bol negat, mne sa stalo to isté ten tyzden, kanáliky dokonca mierne sfarbený po 10 min a ďalšie testy aj o dva dni nič...ale aj tak by som skúsila tak o dva dni precestovať pre istotu

petjka
20. máj 2016

@buckeye áno hlavne že pomohlo 🙂 a aku as pleť ak sa môžem opytat? Ja mám dosť problém s akne kvoli PCO, teraz je to ustálené mierne kvoli tomu že kojim tak mám zrovnané hormony no inak je to dost zle neviem ako to mám riešiť nič nepomaha

zubrienka1
20. máj 2016

@xarona zopakuj za par dni. Mne 10 test vysiel pozitivny (bola slabunka ciarka) a urobila som si aj digitalny a ten bol negativny. Digitalny test ma citlivost az 25. A tehotna som bola 🙂 A slabunku ciarku tam vidim 😵

xarona
20. máj 2016

@zubrienka1 ano chcem vyskusat este posledny zajtra rano z ranneho mocu aj ked nadeje si velmi nerobim... A v skutocnosti na teste je ta ciarka viac viditelna ako na tejto fotke a to niesom nejaka domyslava alebo co.. proste tam je len sa objavila trosku neskor nie vsak neskôr ako za 10 minut... necham sa prekvapit

buckeye
20. máj 2016

@petjka s pletou nastastoe az tak nie, iba sem tam sa zjavi nieco(aj ked si zle vycistim por), alebo zarastie chlpok po holeni (bikiny) inak nie a ak tak, skor na mieste, kde to nevidno, ja som mala skor problem suchosti, v zime na tvar musim patlat vela kremu, inak sa mi osupe celo, nemozem pouzivat solarko, inak som ako smirgel(pouzila som raz a strasne drsna pokozka mi ostala, tak nikdy viac) a priliz chlorovana voda mi vadi tiez 🙂

martina1993210
20. máj 2016

Ahojte uz som tu pisala ze testy boli pozitívne ale dnes to je 14 deň čo nemam menzes a pred chvilou som bola na wc a bolo na papieri po utreti take ruzove až hneď a teraz je to aj krv. Co myslíte môže st o menzes alebo je to uhniezdovaniu? A ako dlho trvá uhniezdovaniu? Prosím poraďte dakujem

zubrienka1
20. máj 2016

@xarona viem, ze si nedockava, ale radsej testni tak za dva dni 😉

petjka
20. máj 2016

@martina1993210 ja by išla na výhru, ak ti mešká dva týždne a mala si požiť testy je to tak šiesty týždeň to už je babo vidieť na usg. Nech pozrú či vse ok možno je to len spojenie. Uhniezdovanie ak meskas dva týždne mas už dávnejšie za sebou. Ja som pri prvom mala hnedé spojenie, predpísal mi duphaston na udržanie tehu

petjka
20. máj 2016

@martina1993210 na gyndu nie na výhru