Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@martina1993210 na zaciatku tehu resp pocas prveho trimestra je normalbe trosku spinit, ruzove a hnede, je ze proste ako male rastie sem tam nejaka cievka v silnoprekrvenej maternici praskne a trosku zakrvacas ale nesmie to byt cerstva krv, to hned utekaj na gyn, nech ta skontroluju, ci je vsetko ok, mozno ti daju duphaston, alebo nieco podobne
@petjka tak pri prvom synovi to bolo raz spinenie hnedé. A to mi meskala mesiac a pol až tak som isla na gyndu. A dr .má pozerala povedala že je všetko v poriadku a menzes mi nikdy nemeskal 2 týždne od porodu prveho
@aduska_5 no ked ti to meška vyše mesiaca a takyto test máš tak to tehu nebude si myslim to by si mala ine kolajnice.
@aduska_5 tehotna nebudes
@mausy21 ahoj,ako si na tom?už ťa bolí v podbrušku?alebo sa niečo zmenilo?mňa do dnešného dňa bruško nebolelo a začalo ma bolieť teraz navečer.Tak to vyzerá že sa nepodarilo:(
@ajuska182 gratulujem 🙂 držím palce
@emily0412 gratulujem nech dotiahnes do uspesneho konca😉ja som dnes 11dpo a nic nie je na teste,asi uz ziadna sanca ze sa objavi a ta ciarka po ktorej tak tuzim😒
@dlucy gratulujem😉
@micinka222 ja tam vidim dusika 🙂 tak nech silnie 🙂 aky je to test?
@balambi dakujem uvidim ci pride alebo nie.. Rapid clear
@micinka222 dakujem 🙂 ja tam vidim na tvojom teste druhu ciarocku tak nech pekne silnie 🙂
@dlucy dakujem bodaj by si mala pravdu prijemne tehulkovanie prajem..
@dlucy blahozelaaaam;)
@micinka222 urcite ano 🙂
@cucoriedkacucoriedka Dakujem 🙂
Baby teraz trosku mimo temu...vjuse ma boli v podbrusku...ako keby na kramy. Aj po ovu aj pred kramami aj teraz po kramoch. Zistili mi mykozu (plesen) pali ma pri moceni...moze to byt z tej mykozy?
@megica33 skus canesten combi jeden cipok je v baleni, ktory ti v posve zostava 5 dni kym sa nerozpusti a problemy su prec. Teraz som aj ja mala plesen toto mi gynekologicka odporucila. Som sa hanbila, ze plesen mam a dokonca povedala, ze to je aj z prilisnej hygieny. 🙂
@miska_hryzka a tiez ta pobolievalo v podbrusku? Lebo uz som hooglit zacala a tam uz hororove pribehy su 😀
@megica33 tak mozno,ze aj bolelo, ale som.prvykrat tehu, tak bolesti v podbrusku mavam. Ja som zacala z toho krvacat, pretoze plesen mi podrazdila sliznicu, tak mi to gynekologicka zistila.
@nikasaj zda sa mi ze je to ruzova ciarka teda duch ale len do polovice
Sa mi mariiii

@martina1993210 spinenie nie spojenie, mi tu prepisuje slová prepac