Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
prosim poradte
ok dobre
@magda007 ono zalezi ci vies kedy si mala ovulaciu, ak sa ti nejako posunula, ze si ju mala skor ukazat ti moze, ale to si musis byt ista, ze si ju mala skor, inak je to zbytocne testovat, niektore citlivejsie testy ukazu 10dni po ovulacii, niektore to ukazu az neskor tych 14 dni, ono to zalezi od hcg a to u kazdeho stipa inak, tazke iekomu ukaze zu 10dpo a niekomu a neskor
@nikolkananska ahoj.Niečo slabulinké sa tam črtá.Držím palce 😊
@kikuska91289 @petka9 zatial nic nevidno na testikoch. Pokial nie je ciarka ruzova.... tak to moze byt kanalik. Drzim palce... aby ruzova vyskocila 🙂
@nikolkananska Do negativu sa neoplati davat. Lebo negativ vytiahne aj kanaliky 🙂 Treba si len pockat na tu peknu ruzovu ciarku 🙂
@veronikax ta ciarka tam ruzova bola len velmi slabulinka ,,,tak preto som to dala do negativu 🙂
@niky1141997 Dakujem,,,no dufam zeto po roku uz víde 🙂
@cucoriedkacucoriedka ahoj, mozem sa spytat, ako si dopadla u dr? 🙂
@patrinkaaa je dobre pozerat na citlivosť testou lebo niektoré su az 25Hcg ako aj tie digitálne tiež a tie ukážu výsledok az neskôr.. Skus zajtra rano dalsi a uvidíš a uz aj mešká MS?
@cucoriedkacucoriedka ta take vseliake.dnes som si robila z ranneho mocu pepino pruzkovy a tam nic.😔 neviem no.az 1.6.ma prist mrcha
Babenky dakujem za kazdu vasu radu skusenost co si myslite o mojej situacii...menzes som mala slabsi ako inokedy bez akychkolvek bolesti...akoby ani nebol...skoncil mi nostale spinim vzdy trochu hnedeho na papieri...unavena som tak ze stale by som len spala a neskutocne sa citim slaba...tu je foto testu robeneho sice vecer....
@mausy21 na spodnom nieco je držim palce aby zosilneli a boli krasne //
@mausy21 na spodnom nieco je držim palce aby zosilneli a boli krasne //
@mausy21 na spodnom duuuuuuuusik.
@niky1141997 ahoj nic tam nevidim ale som natom asi podobne
@mausy21 Ahoj..dnes som mala dostat ms ako vazne nechapem 😐 tebe tam vidím niečo na tom spodnom.Tak drzim palce 😊
@niky1141997 a maš aj nejake priznaky? Chodi ti vzdy ms pravidelne? Moze by ze sa omeška to sa stava aj mne vždy chodila presne na den a teraz meškava 2-5 dni a pride. Čize nič nezvyčajne.
@ivushka14 no na tom spodnom niečo je držim palce aby silnel.
@butterfly333 dakujem.. dufam ze to tak bude 😝
@niky1141997 no ja som mrchu mala preto zahada a stale spinim
@ivushka14 čiarocka je silnejšia črtá sa tam pekna ružová ciarka ale ja by som určite urobila este z ranneho mocu bud zajtra alebo v utorok..☺

@luciskooo to boli nejaké top baby test či ako. V lekárni mali len tieto. Vo februári som mala kyret nejaké sme nedávali pozor tak uvidíme čo a ako bude. Zajtra testnem znovu