icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

patka182
7. jún 2016

na spodnej akurat vydim niečo
@dothy1

kukurica77
7. jún 2016

@milagrosss20 som na tom podobne...uz 2 a pól roka😁😁😁

megica33
7. jún 2016

@dothy1 tak toto vyzera na biochemicky :-/ toto iste som mala ja.

veronikakajka
7. jún 2016

Baby vidite tam nieco? Alebo mi uz sibe....

nikusa22118
7. jún 2016

@veronikakajka jasne su tam krasne viditeľné ružové čiarky.. 😍 potichučky gratulujem ❤

veronika1037
7. jún 2016

@veronikakajka ja som mala take iste ciarky a teraz som 34. tyzdni 🙂

veronikakajka
7. jún 2016

Zajtra spravim este a uvidim ci bude vyraznejsia....

emilia25
7. jún 2016

@kukurica77 dakujem

andilek31
7. jún 2016

@veronikakajka ten naľavo bol robený skôr ako ten vpravo? Ja som to tiež takto mala slabulinka ciarka, ktorá silnela. Nakoniec mi digitalny clearblue ukázal 2-3+ 🙂 takze gratulujem 🙂

veronikakajka
7. jún 2016

Ano v lavo som robila vcera a v pravo dnes

andilek31
7. jún 2016

@veronikakajka tak ďalší test už bude jasné pozitívny a druhá ciarocka bude ešte viditeľnejšia 🙂

kattyy3
7. jún 2016

@veronikakajka moj prvy test v den ked mala prist mrcha bol rovnaky a pozri som 80 dni do porodu, gratulujem a drzim palceky

barborkabaska
7. jún 2016

@veronikakajka ja som mala takisto a uz som v 17tt teraz.. najprv duchovia a potom ciarka silnela 😉

alinka1810
7. jún 2016

@butterfly333 je to skoro,ano...ale ja som už musela ist na ročnu prehliadku ešte v januari....a po svadbe teraz bolo najlepšie obdobie, a presne som sa mohla aj na babo spytat....pan doktor aj povedal, že nemusi mi povedat nic konkretne,kedze iba 2dni mi meska menštruacia.....na ultrazvuju tam videl nejaku bodku ,co malo 33mm 🙂 a babyyyyy...pred 15minutami telefonat od gynekologa ,vysledok biochemie je pozitívny 🙂 na prvý ultrazvuk o 2týzdne!!! Už sa len budem modliť,nech sa všetko pekne vyvíja...som neskutočne štastná....

kattyy3
7. jún 2016

@alinka1810 gratulujem a ani sa nenazdas a budes pred sebou nosit brusko ako melonik,neboj vsetko dobre dopadne hlavne si davaj na seba pozor, ziadny stres a mysli pozitivne

alinka1810
7. jún 2016

@kattyy3 dakujem...budem sa snažiť..len ešte naštudovať všetko o tehotenstve...čo piť nepiť, čo jesť nejesť 🙂 jooj,ale ešte 2hodky vydržat v praci a konečne najkrajšiu správu oznamit tmanželovi.....ale som už nevydržala a musela som to tu vyblabotat 😉

meli8412
7. jún 2016

@sofinkaviktorka Drzim palce, aby si tam nasla vytuzene 2 ciarkt.

dothy1
7. jún 2016

@megica33 tiez si myslim, ze to tak bude. 😐 Vo februari to dopadlo rovnako.. Takze dve biochemicke po sebe..Dnes som kupila dr.max, na nom je ciarka viac viditelna, ale ten test farbi pekne aj pri nizkej hladine hcg. Na fotke je robeny dnes 15 dpo - horny a dole je z februara, 20 dpo a hcg bolo v ten den klesnute na hodnotu 15..

dothy1
7. jún 2016

Este tie testy 😉

megica33
7. jún 2016

@dothy1 v kazdom pripade ti drzim velmi silno palce nech to stupa...mne tiez kleslo az prisla mrcha a vsetko odislo ☹

megica33
7. jún 2016

@megica33 a inak co nato dr? Preco mavas tie biochemicke? :-/

dothy1
7. jún 2016

@megica33 a po kolkych dnoch ti prisla ms?
Doktor? Ten nic nehovori, prvy raz to bral normalne, ze je to bezne..bola som u neho lebo mi zacali dost velke bolesti a pozeral sonom, nic nevidel, ani sliznica nebola extra vysoka..nic nenasvedcovalo tehotenstvu, len pozitivne hcg..aj to klesalo.
A tera zatial o nicom nevie 😉
A ty ako pokracujes?

butterfly333
7. jún 2016

@alinka1810 supeer po dvoch dnoch meškania gratulujem

megica33
7. jún 2016

@dothy1 akurat idem od dr lebo v stvrtok som bola nech mi kukne folikul ale teraz tam ziaden nevidela...ani prasknuty. A ostatne uplne malilinke a skor to vidi na polycisticke vajecniky ☹ sliznica ze je ako v strede cyklu a to som 20 dc...lazdy mesiac sa mi predlzuje cyklus...teraz som mala 35 dnovy. A to tie problemy nastali po tom biochemickom. Povedala ze skusime este dalsi mesiac pozriet folikul a ak nic tak mi vyvola umelo ovulaciu. No mala by si asi zmenit dr..ako dlho skusate?

megica33
7. jún 2016

@dothy1 som zabudla napisat ze vo stvrtok tam videla dost pekny dominsntny folik ale hovori ze keby praskol videla by to...takze asi nic :-/

buckeye
7. jún 2016

@megica33 a hormonalny profil ti nechcela urobit? Lebo pco sa neda urcit len zo sona, musi sa splnit viacero podmienok..ja som na pco okrem inozitolu nic neuzivala, neviem ci sme sa bavili ako si na tom s vahou, uz 5% pokles u pco moze nakopnut hormony a navodit ovulaciu..5% to je malinko u ludi s malou nadvahou (i ked su v hranici normalneho bmi) a strava, viac bielkovin, strukovin

megica33
7. jún 2016

@buckeye nerobila mi zatial nic povedala ze este pockame a odsledujeme dalsi cyklus a potom to budeme ruesit. Mam 158 cm a 59 kg takze urcite mam z coho chudnut a uz somaj zacala chudnut aj cvicit...a asi hlavne by som mala nyt psychicky v pohode a to budem az ked ukoncime prerabku bytu lebo teraz na nervy som z toho :-/

buckeye
7. jún 2016

@megica33 jejuuj ty si taka "vysoka" ako ja🙂 neboj to sa spravi, ja som mala este o par kileciek viac ako ty, schudla som teraz celkovo s s tehu(este som nic nepribrala len schudla) skoro 8 kil, a to jem normalne, nedrzala som redukcnu dietu, len som zmenila pomery zloziek a viac som sa hybala, teraz sa uz ani nehybem tolko (nemozem behat, lebo sa mi nalial hrudnik a mam ich citlive), tak vela chodim, ale rozhodne to nie je tak vela ako pred tehu, aj tak som od zaciatku tehu samovolne schudla, ale vraj je to normalne, vysledky mam ok, babulo je ok, tak neriesim, a to som ja mavala otrasny cyklus, ved vies, tak hlavu hore, to bude ok;)

megica33
7. jún 2016

@buckeye dakujem moja...som z toho samozrejme smutna ale tak nic nenarobim ostava mi uz len cakat a skusat :-/ inak kebyze mamprasknuty folikul to by videla na ultrazvuku dr? Nechapem ako mohol ten dominantny folik tak zmiznut ☹

andula2406
7. jún 2016

Ahojte baby 🙂 myslíte že by...?