Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@andula2406 uz ti meska ms?nieco sa tam rysuje 😊
@andula2406 ja tam vidím druhu čiarku 😉
@sofinkaviktorka normalnu foto nemas??
@laska07 ešte nie. V piatok mám dostať ale už tretí týždeň ma bolí brucho a kríze ako pri ms.
@andula2406 tak ak ti nepride v piatok skus este testnut.Myslim ze ciarka uz bude jasnejsia 😊 drzim palce
@kukurica77 u mna muz nechce ,😞😞😞
@kukurica77 dakujem a ako sa to pekne rymuje 🙂
@milagrosss20 Ani mi nevrav... Muž aj chce,len niekedy to skutočne robíme,lebo "musime" ...uz ani mna to nebaví...
@andula2406 ahoj ja tam vidim // 🙂 rozober ho a hned bude silnejsia ta ciarka 🙂
@andula2406 Tiež tam vidím dve čiaročky, držím palce ... 😉 😉
@andula2406 vidím...mozes sa tešiť,vyzera to nádejne😊
@niky1141997 slabučký dusík aj do ružová ladený 😉podla mna nieco tam je,ale naisto zistíš za 2dni...uz ti aj mešká MS?
@niky1141997 chvilami sa mi zda, ze ano, a chvilami nie,,asi treba skusit o 2 dni, ak to tam je, bude to silnejsie
@kukurica77 mešká mi uz 8 deň 😏 a na testoch mam stale iba duchov 😏 nerozumiem tomu.Bola som aj u dr a ze ked mi nepride ms do tyzdna tak mi zoberie krv.Na sone nic nevidel.Len ja som v marci mala kyret.Tak mi povedal este to ze na tehu to je este dost skoro vzhladom k tomu ze som mala kyret 😏
@buckeye kazdy den si robim test...uz mi z toho vyhrava.Akurat vcera som si nerobila.Tak neviem ci to mam iba duchov alebo kanaliky 😣😣
@niky1141997 zostatkové HCG nemáš,však? Ja by som išla urcite na krv.tam mas 100%nu istotu ci si alebo nie,zelam,aby to vyšlo...
@kukurica77 V marci som mala kyret a bola som v 11tt..ale to uz by som nemala mat v tele 😏 neviem no..
@niky1141997 tak to zostatkové HCG urcite nebude...drzim palce,mozno si mala neskoro ovulaciu a snad sa zadarilo!!! Drzim päste!
@kukurica77 Ďakujem dám vedieť ako som dopadla 😚
@niky1141997 skusala si robit test aj v iny cas ? nie len z ranneho mam namysli.. dneska sa mi stalo toto napriklad .. rano ledva nieco badatelne na teste.. skoro mi oci vypadli uz co som tam hladala... a asi okolo obeda ked som jedla nieco ma naplo a uz len tak z pasie som si urobila test a zjavila sa mi tam ciarka ktoru som uz tolko hladat nemusela.. aj ked ja tomu neverim uz lebo 2 krat mne vysli podobne testy pred casom ale chcela som tým povedat ze hcg nemusis mat paradoxne najvyššie rano..
@kukurica77 ešte sa nechcem tešiť...teraz chcem hlavne, aby už bolo ráno a mohla som si urobiť ďalší test 🙂
@pilar keď sa zadívam, tak náznak tam vidím
@ivushka14 Ahoj vieš čo tento som si robila o nejakej 5 vecer.Ráno som si nerobila este ale skusim zajtra a uvidíme no.Bolí ma podbruško nejako 😏 a káva mi smrdí uz nejaký 3 deň 😣 neviem no...uvidím zajtra ráno.Stále mam len duchov alebo su to kanaliky??? Kukni moju nastenku ak sa ti chce.
@niky1141997 tak potom prave rano si urob 🙂 kukla som tieto posledne co si pridala.. no ak je to o 5 vecer tak to nevyzera zle.. ked si naklonim obrazovku na notebooku tak nieco tam je... rano testni.

Ahojte baby 🙂 myslíte že by...?