Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@zuzkasu jasne pozitivny!ciarka je ružová.Gratulujem😉
@kukurica77 Dakujem dufam ze ms sa nedostavi ale sranda ze na tomto teste su jasne dve ciarky a pepino ma len ducha este som len 12 DPO tak budem pridavat foto 😊 Dakujem
@zuzkasu dakujem pekne 🙂 k testom... ja by som este trosku pockala, o par dni to bude jasnejsie 😉
@ivushka14 pozitivny 😉
@kukurica77 ♥♥♥♥ po dvoch rokoch... az mi slza vybehla 🙂 ale obavam sa kus lebo mne sa bezne stavalo ze som mala takych duchov a nic.. dokonca raz som mala cystu tak preto.. tak snazim sa neupínat sa... k dr. az 15.6 tak sa uvidi aspon podla krvi asi.. lebo ak to je konecne ono som v 4.tt
@zuzkasu fakt,sranda ze pepino ledva ukaze čiarku...vraj ladymax ukážku celkom skoro 😉ale podla mna u teba to je jasne😉
@ivushka14
@kukurica77 co ma byt to bude my uz rok a pol chceme a neslo mam trochu problem momentalne s ladvinami velmi tmavy moc tak dufam ze to neskreslilo vysledok
@ivushka14 ver mi,viem o com hovoríš...neboj sa,vsetko bude dobre!mysli pozitivne!
@kukurica77 dakujem 🙂 budem sa snazit ..
@ivushka14 ale toto uz nie je duch to je pekne viditeľná čiarocka gratulujem pre klud si urob zajtra alebo pozajtra dalsi a uvidis ako zosilnie 😍 ja som tiez take mala a videla som ako moja ciarocka silnie a teraz vidim ako mi rastie kotlik..😁
@ivushka14 supeeer..gratulujem uz ked vyjde tento nie je pochyb je to az 25HCG.. 😉
@nikusa22118 dakujem... 🙂 placem jak slon... ale stale sa trochu drzim vzadu s emociami aj ked je to tazke ale raz sa mi toto stalo ked som mala cystu.... na bud. tyzden uvidim u dr. z krvi 😅
@ivushka14 si viem predstaviť ja som tiez bola dojata sme sa snazili sice iba 9 mesiacov ale pre mna to bola večnosť.. Potom som tomu nechcela verit aj ked muz mi este predtym ako som si robila testy hovoril ze asi budem tehotna lebo ma bolel stale zaludok a dole v podbrušku a ja som ho stále presviedčala ze som asi len nachladnuta 😁 ale v den ked mala prist MS ked som videla kolajnice uz som nepochybovala..tiez mi raz visiel pozitivny test ale asi islo iba o biochemicke tehu ktore s MS odislo..to bolo velke sklamanie..potom som to uz neriesila..jednoznačne keby si mala cystu nevisiel by ti digitálny lebo tam uz musis mat celkom vela hormónu aby vysiel..takze urcite sa mozes tešiť.. Cystu by ti ukazal nejaky 10kovy keby ti vysiel duch
@nikusa22118 dakujem no ja som skoro 2 roky cakala... a praveze znie to sialene ale mala som doma clear blue a vysiel takto 1+2 ked som mala cystu.. ale mala som na oboch stranach vajecnikov tak asi preto.. ale bol to dost smutny den ked mi povedal dr ako to je no a do 2 dni mi zacalo klesat hcg a potom uz vsetko negativne...
@ivushka14 fuuuha..no tak ale teraz budes urcite tehu držím silno palce aby to konečne vyšlo.. Potom daj určite vediet ako si dopadla dufam ze to bude len a len dobra sprava..ja idem tiez buduci tyzden ku Dr. Konecne po mesiaci tiez som velmi zvedava q samozrejme aj trochu strachu ci je vsetko ok..
@nikusa22118 isto bude všetko ok,,,a potom si už môžeš viac menej vydýchnuť a hurá do druhého trimestra 🙂
@andilek31 jeeej..dakujem noo v stredu nam uz vychádza 14.tt tak dufam ze do druheho trimestra pojdeme s úsmevom.. 😊 aaa ty si s nami v skupine Decembrovky 2016? Neviem ci som ťa zaregistrovala niekedy..
@nikusa22118 áno som tam prispievam malo ale rada sledujem príspevky a dakedy aj napisem tak asi preto
@andilek31 ano ja tiez pridavam málo ale rada pozeram fotocky z ultrazvuku semtam komentujem ked sa mi nieco paci alebo mam podobny problem..😁 a inac sa ako cítiš?

@zuzkasu sa nedá urobiť -som chcela písať 😀