Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kukurica77 presne toto som si povedala a aj som bola v pohode uz az kym som sa nedozvedela ze dalsia kamoska je tehotna ☹ snazim sa naladit pozitivne ale su dni ked ma to uolne pohlti ☹ ako dlho skusate?
@megica33 dva a pol roka...
@kukurica77 och, prajem ti to najviac ako sa len da...nech tie dve ciarocky mas uz cim skor <3
@nikusa22118 ďakujem ti pekne. Na lekára teda ešte počkám,dufam,ze bude všetko v poriadku🙂
@vcielka199 ano pockaj aspon uz uvidis aj fazuľku a nemusis chodit viackrat..😊ja som si potom musela počkať mesiac aby som drobčeka videla..😀
@nikusa22118 krásne si ho nazvala, že fazulka. Este mám jednu otázku,v ktorom týždni môžem byť cca? Viem že otravujem,ale som zvedavá 🙂
@vcielka199 http://tehotenstvo.academy.sk/index.php na tomto si mozes pekne vyratat.
@vcielka199 ked ti meska 3 dni tak mozes byt tehu nejake 4T aj 3 plus minut cize tahas 5.tyzden..😊 rata sa od prveho dna poslednej MS ak mas pravidelny cyklus
@nikolienko predne takeho som mala aj ja dva dni dozadu a dnes su prknejdsie ciarky
@megica33 dakujem.mile od teba 😘
@madarka123 Tesiiiim sa s tebou. Gratulujem. Srdiecko bije?
@meli8412 noo a ešte ako 🙂
@madarka123 To je suproveeee. Krasne tehulkovanie so stastnym koncom
@meli8412 krása!!!v dobrom závidím 😉drzte sa!
@meli8412 prepáč...to patrilo madarka 123
@meli8412 dakujem krasne 🙂
Ahojte baby, tak vcera som sem pridala fotku s jemnym "duchom" na teste, dnes som sa o pol 5 rano zobudila na bolesti v podbrusku, MS mi meska 4dni a dnes rano som mala hnedy vytok s trochou krvi. Co to znamena ? Ja uz nechapem ☹
@meli8412 este nemeska. Teraz cez vikend (so-ne) mam dostat. Kamoska na vsetkom co jej poslem vraj vidi. Priatel nevidi nic a vraj uz blaznim a nahovaram si. Pobolieva ma brusko a zatial nic. Nerobim nic len fotim testy s efektami a upravujem a hladam naznak. Najlepsie je ze priatel mi raz povie, ze urcite sa zadarilo a potom ze nic nevidi ze nemam vymyslat 😠
Baby mam naraz niekolko otazok...mizem mat z inofolicu navaly tepla? Dalsia otazka ako to je s tym krckom pred MS? A moze inofolic mi posunut ms az o 8-10 dni skor? Mala som 36 dnovy cyklus a dnes som 25 DC a tak ma boli v podbrusku a aj krize ze az :-/ bola by som velmi rada kebyze mi upravi na 28 dnovy cyklus ale to sa mi zda nejak moc hned prvy mesiac. Dakujem velmi pekne za vsetky odpovede 🙂
@megica33 ja ti jedine viem povedat s krckom lebo ten som si sledovala pravidelne. Cez neplodne dni a menzes je dole a taky tvrdkasti ako brusko prstu. Pri ovulacii je hore tazko nahmatatelny a makky ako peri a pri tehu je hore a tvrdy.
@veronikakajka dakujem za odoved mam ho dole a tvrdy takze to bude asi fajt ms comu by som sa potesila ze by sa mi upravil cyklus 🙂
@nikolienko Ahoj, môže ísť aj o biochemické tehotenstvo. Mne tiež raz tehotenský test ukázal slabšiu druhú čiarku. Keď som šla na odber krvi tak som mala hladinu Hcg na hranici, tak mi kázali prísť O 2 dni a to už Hcg kleslo 😢. Tiež som mala bolesti v podbrušku a trošičku som spinila. Ale tebe držím samozrejme palce, lebo špiniť A bolesti môžeš mať aj V tehotenstve, to je ževraj normálne pri uhniezdovani. Tak veľa šťastia

@megica33 viem,aky je to pocit...som na to uplne rovnako!nezufaj,ked sa raz vydarilo,pôjde aj druhýkrát!Len to chce cas a pokoj...ja proste viem,ze sa to zadarí druhýkrát a hotovo 😉musime myslieť pozitivne,lebo ta negativita sa nám potom prenesie do našich snov s túžob a to predsa nechceme...hore hlavu,my to daaame