Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka95 skus este rano zajtra, ak bude tmavsia, je to tam☺😉☺☺myslim ze si tehu 😉
@sara34valentina och dufsm ze mas pravdu . Po vyse dvoch rpkoch by to bol naozaj zazrak 🙂
@kristinka95 mojenko ta sprava patrila tebe...robia falosne ciarky...ja som tento mesiac rovnako mala taky ako ty a tiez ma jedna holka upozirnila ze jej robil falosne ciarky...takze hrooozne nespolahlivy test
Baby je to normalne ze mi nechuti jest vobec mi presla chut na sladke strasne vela pijem a chodim stale na zachod a pocas dna mi hocikedy pride zle som v 8 tt astale mam kovovu chut v ustach. Konecne som si dala aspon kavu po 2 dnoch
@clovek123 hihi skoro ako u mna 😀 takze si to uzivame obe 😀 ja som zatial nastastie nevracala, ale vobec nemam na nic chut a tiez citim nieco cudne v hrdle, ani to neviem opisat. Predtym som sa napchavala cokoladkou, a teraz nic, vobec mi to nechuti 😕
Vracat nevracam len ma natahuje ako zabu a sladke som jedavala stale cokoladu aj o polnoci a teraz mi to vobec nechuti
@gabika2015
@clovek123 s tym sladkym to mam aj ja tak .vzdy som denne musela mat nieco sladké. A teraz vobec. Iba raz za tyzden si dam niekedy ani to nie. Ani jest nemam chut,sa musim niekedy premahat aby som nieco zjedla.

Takze vlastne som bola v 8tt