Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka95 skus este rano zajtra, ak bude tmavsia, je to tam☺😉☺☺myslim ze si tehu 😉
@sara34valentina och dufsm ze mas pravdu . Po vyse dvoch rpkoch by to bol naozaj zazrak 🙂
@kristinka95 aj ja si myslím; že si tehu
@zunajda dakujem za pozitivnu energiu 🙂 uvidime ci bude silniet
@kristinka95 mojenko ta sprava patrila tebe...robia falosne ciarky...ja som tento mesiac rovnako mala taky ako ty a tiez ma jedna holka upozirnila ze jej robil falosne ciarky...takze hrooozne nespolahlivy test
@kristinka95 ahoooj ja som mala pozitiv a nic
@kristinka95 a bolo mi to dosť vidno
Baby je to normalne ze mi nechuti jest vobec mi presla chut na sladke strasne vela pijem a chodim stale na zachod a pocas dna mi hocikedy pride zle som v 8 tt astale mam kovovu chut v ustach. Konecne som si dala aspon kavu po 2 dnoch
@clovek123 hihi skoro ako u mna 😀 takze si to uzivame obe 😀 ja som zatial nastastie nevracala, ale vobec nemam na nic chut a tiez citim nieco cudne v hrdle, ani to neviem opisat. Predtym som sa napchavala cokoladkou, a teraz nic, vobec mi to nechuti 😕
Vracat nevracam len ma natahuje ako zabu a sladke som jedavala stale cokoladu aj o polnoci a teraz mi to vobec nechuti
@gabika2015
@clovek123 s tym sladkym to mam aj ja tak .vzdy som denne musela mat nieco sladké. A teraz vobec. Iba raz za tyzden si dam niekedy ani to nie. Ani jest nemam chut,sa musim niekedy premahat aby som nieco zjedla.
Ved to ze sa musim aj ja premahat aby som nieco zjedla
@xxxena presne tak, ako keby si pisala o mne 😀
@majka2 to je ale ovu test

Takze vlastne som bola v 8tt