Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Dobrý deň prajem,chcela by som sa opýtať na Váš názor,včera som si robila tehu test a mám z toho zmiešané pocity.Najprv mi vyšli dve čiarky z toho jedná bola slabá a hned aj zmizla,a asi po 10 minútach som tam videla už len slabulinkú čiarku aj to iba na svetle,neviem čo si mám o tom myslieť,lebo keby že to vidím len ja tak si poviem že si namýšľam ale videl ju aj môj muž...dnes si spravím druhý,menzes mi zatiaľ nemešká...môže byť že je ešte skoro na testovanie ale ešte nikdy mi tak tehu test neukazal...
Ďakujem za rady 🙂 😉
Snažíme sa už polroka... 😔
@henika14 ja som si tiez robila prvý test týždeň pred MS a ukazal slabulinku čiarku az som ju musela hladat pod všetkými možnými svetlami co mame doma aj muž ju videl ale na druhy den uz bola silnejšia skus urobit dnes alebo zajtra dalsi a uvidis ci čiarka zosilnie..😊 a aka znacka testu to bola?
@nikusa22118 rapiclear
dnes si chcem spraviť zase tak uvidim,nechcem tomu moc veriť aby somz toho nebola potom smutná.. ☹
@henika14 hmm.. Ano to bude najlepsie keby si si urobila dnes alebo zajtra rano hned dalsi. A skus aj vymenit znacku a uvidis a kedy mas dostat MS?
skusim inú značku určite,spravím si dnes aj zajtra rano,ms mám dostať zajtra... 😒
@nikusa22118 len dosť ma bolia prsia a brucho ako pred MS.... ☹
@henika14 mna prsia velmi bolia skoro celý cas co som tehu a si pamatam ze na zaciatku ma tiez bolelo brucho ako pri MS a hocikedy ma aj boli..uvidis a uz sa snazite dlho?
@henika14 kludne mozes byt tehu 😊 ja som tiez nasla dve ciatky este pred vynechanim ms... Boli slabsie ale ruzove a postupne silneli... No a prsia ma boleli uz asi dva tyzdne pred terminom ms a tiez som mala par dni pred vynechanim pocit ze pride.... Ciarky silneli a ms nastastie uz neprisla ❤❤❤ drzim prsteky 😉 nech je to tak aj u teba
Ahojte babenky, chcem sa poradiť ..MS mi mešká 13 dni, bola som u gynekológa ten mi pichol pred týždňom vyvolávačku no menzes vôbec neprišiel .. pred večerom som mala strašne kŕče v podbrušku a na to som dostala ružový výtok .. Včera som si robila test a vyšiel pozitívny síce druha čiarka tam bola ale slabšia ..Dnes som bola u gynekológa a robil mi ultra zvuk no nič nevidel .. Zobral mi dnes krv v pondelok mám prísť na kontrolu co myslite som tehotná ? Mám sa tešiť ?
Ahojte babenky, chcem sa poradiť ..MS mi mešká 13 dni, bola som u gynekológa ten mi pichol pred týždňom vyvolávačku no menzes vôbec neprišiel .. pred večerom som mala strašne kŕče v podbrušku a na to som dostala ružový výtok .. Včera som si robila test a vyšiel pozitívny síce druha čiarka tam bola ale slabšia ..Dnes som bola u gynekológa a robil mi ultra zvuk no nič nevidel .. Zobral mi dnes krv v pondelok mám prísť na kontrolu co myslite som tehotná ? Mám sa tešiť ? Pripájam test .
@nikusa22118 od januára 😒 tak dúfam že to už bude,ako zas to nie je až taký dlhý čas...no uvidíme 😕
Zevraj až v pondelok mám prísť okolo obeda, dovtedy ma drbne .. No gynekológ mi povedal ze nevidí to na tehotenstvo lebo na sone nebolo nič vidno .. Lenže si myslím ze je ešte skoro aby bolo niečo vidno, kedže uhniezdovanie trvá cca 14 dni .. A dneška je to len 12 dni od oplodnenia, teda od toho ako sme sa s mojim snažili .. A príznaky mám úplne všetky @megica33
@kika_tima a je ta čiarka ružová??lebo mne sa nezdá no a ked ti už mešká 13Dni by mali byt už ine čiarky.
@kika_tima no tam nemohol vidiet potom este urcite nic...ja som cca 5tt a dnes ma pozrel dr na pohotovosti lebo ma bolelo v podbrusku a tiez nic nevidel...uz ma aj strasil mimomaternicovym ale volala som svojej dr a povedala ze pri mojom hcg 650 este nemohol nic vidiet na utz. Preto sa pytam kolko mas hcg...skus tam zavolat a opytat sa na vysledky
@megica33 Tak gratulujem 🙂)) no aj mne povedal ze môže ísť o mimo-maternicove až ma poty zaliali ... Ja tam zajtra okolo obeda zavolám ... Lebo sa mi to zdá nejako dosť dlho čakať až do pondelka .. V pondelok mi bude znova robiť sono tak som zvedavá ale sa aj bojím sklamania 🙂) ale povedal ze s krvi to zisti hneď tak sa modlim 🙂)
@megica33 tisko gratulujem!!!drzim palce✊✊✊✊
@kika_tima ja ťa nechcem strašiť, ale u mňa to bolo podobné a nakoniec prišlo silné krvácanie a bolo po tehotenstve.hcg mi stúpalo strasne pomaly, najskor som začala spinit a potom krvácať.v podstate sa uchytili ale zle, alebo bolo poškodené.verim, že to nie je tvoj prípad ale bohužiaľ stáva sa to casto
@kukurica77 dskujem pekne budem to potrebovat :-/ dufam ze plod najdu tam kde ma byt...v maternici a nie mimo :-/
@kika_tima drzim palce daj vediet potom co si sa dozvedela
Myslím, že to nieje kanalik
dakujem moja 🙂 .. DPO sa pocita ododna poslednej ovulky alebo prvej prosim ta
@14nunu10 ja som s prvou tiez otehotnela na konci ms(5 den)...myslela som,ze vtedy sa to neda,ale evidentne da🙂

@megica33 moja a neskusala si kvapky gynex? Vela bab si ich velmi chvali, ci uz na podporu cyklu alebo aj ako pomoc pri snazeni sa..kamoske krasne upravil cyklus po potrate a uz caka babo po 4 mesiacoch.. Skus si o nom precitat 😊