Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lelet1609 podla mna moze....ja som otehotnela 29.1(viem to uplne presne) a citila som to uz 5.2,ze sa nieco deje
@evinqua ja tam nnieco vidim🙂
@diabliq6666 myslis ,že 9dpo by mi test už niečo ukázal???
@lelet1609 ja som mala najvacsi prejav a to únavu už týždeň po oplodnení.rano som sa zobudila vyspata a ôsmej, deviatej ráno som už bola totálne vycerpana a trvalo to celý deň.pes to vedel tiež, spal nalepeny mne tam dole a strážil.test mi ale štyri dni od meškania ukázal viditeľnú ale len slabucku čiarku.takze len trpezlivosť.vsetky ostatné prejavy som pripisovala blížiacej sa menštruácii 🙂
@lelet1609 mne neukazal ani v deň,keď mala prísť ms....až 5 dní po meskani
@lelet1609 inak...tie prsia boli jeden z prvých príznakov,že som tehu
@lienka182
@diabliq6666 žienky snáď to vyjde a konečne sa budeme tešiť 😃
@lelet1609 ja ti to poviem takto.tolkokrat som sa pred očakávanou ms cítila inak ako zvyčajne, aj prsia sa mi zdali iné, boleli jak fras a nebola som.a teraz keď som bola mi to ani nenapadlo, len som si vravela nech už mám menzes lebo som vyčerpaná. A až spätne sme si niektoré veci uvedomili.a môžem potvrdiť, že čim viac sa na to sústredis tým menej sa darí a každý mesiac sklamanie.a vmeisaci kedy mi to ani nenapadlo sa to po dlhých rokoch stalo.drzim palceky.inac ja som v dobe snaženia prestala chodiť na modrý koník lebo už mi z toho hrabalo a nič iné som v hlave nemala. aj to mi pomohlo.proste to v hlave vypnut
@nikusa22118 ahoj vieš mi prosím ťa poradiť ohľadomm krčka?
MS mi už mešká 5 dní,test som si robila pred týždňom ktorý vyšiel negat.,mám bolestivé prsia,krčok mám úplne dole,veľmi ľahko nahmataťeľný,taký ani nie tvrdý ani nie mäkký...môže to byť tehu?
ďakujem.
@megica33 ahoj ja nam krcok uplne dole ale mekši
@megica33 rióbila som si test minulý týždeň utorok,vtedy mi to ukázalo ducha na teste,potom som si spravila v stredu a štvrtok a už tam nebolo nič len jedna čiarka ☹
rozmýšľam nad tým že si dnes kúpim a zajtra ráno si spravím...brucho ma bolí ako pred krámami,aj prsia ma bolia....tak teda neviem..už som z toho všetkého celkom zmätená...
@kotatko1232 a si tehu?
@kotatko1232 ale ty si este nemala ovu ani vsak? takže ty by si mala mat uplne makky...ty este tehju priznaky nesleduj 🙂
@megica33 no tento tyzden mam ovu 30.6 .ja som len pisala ze ja ho mam uplne dole a mekki.buduci tuzden budem skusat ☺
@henika14 este nie.iba tento tyzden budem mat ovu☺
@kotatko1232 nemalby byt krčok predovu cez ovu hore vzadu makky a otvorený tak má byt ja ho mám tak vždy v čase ovu.
@butterfly333 ano spravne pises 🙂 mal by byt velmi tažko nahmatatelný 🙂
@megica33 presne tak ho mávam vždy v čase ovu. 😉 😉 😉 snád sa čo najskor zadarí.
@butterfly333 hmm netusim ja to tak nesledujem a necitam ale tak moj je tak ked som ho vcera skusala tak bol dost nizucko a makky.a od pred vcera mam biely vodnaty hlien .
@kotatko1232 ja to tiež neskušam no viem a aj vždy pri sexe mm mi povie či je hore atak a ked robíme po tom ešte prstovu metodu tak ho ledva dosiahne tak je vysoko.
@butterfly333 jaaj.tak to je zaujimavee.
ja som ovu este nemala a mam ho nizucko.preco?

@megica33 je to citlivosť 25