Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lelet1609 aj ja som tak bola v 4tt, lebo som brala Duphaston potrebovala som vediet, co dalej a vtedy lekar povedal, ze to je este skoro nic nevidel. V 6tt som prisla znova uz tam bol mrňús, ale srdiečko ešte nebilo, tak v 8tt som išla znova a uz bilo aj srdiečko ako o zivot 🙂
@lelet1609 to teda nie..🙂 nerobila ja som povedala, ze som si robila kukla ma zospodu,povedala ,ze vysoko sliznica je, ale ze este nic nevidno, resp. Daku dutinku videla, ale ze to este nejde uzatvarat ako tehotenstvo.vzali mi krv a a o par dni znova. To som teda este nezazila, zeby robili testy uz mam tretieho dr a vzdy ked bolo podozrenie na tehu tak krv test veru nie..;)
@rencica ahoj,jasne ze ani v 5tt dr nic nevidi....v 7tt je uz normal,skor is k dr ani netreba moc-vlastne skusenosti 🙂
@lilianna1988 a inak ako si dopadlo dosli kramy ci nie?
@rencica ms som mala 18.6. a dalsia ma prist 14.7. tento cyklus tiez asi nic :/ zaujimave ze ovu bola uz na 8-9DC,testujem kazdy den ci nahodou vtedy ta ovu nebol len ,,akoze,, ale asi nebol lebo stale mam negativny test....ty co ako teraz?
@lilianna1988 bola som vo stvrtok a vidiet bolo len vak ze uz aj v nom zltkovy vak ale plodik este ne tAK buduci pondelok znova k dr. Hadam uz bude vidiet ..
@rencica teraz si v 6tt ci?kedy ti ukazal test ducha? bude dobre podla mna len musis vyckat 🙂
@lilianna1988 ducha na 13dpo , vsak hadam bude vsetko ok. Som skoro isla na gyn no po potrate som to nechcela zanedbat.
@rencica rozumiem,ja by som uz sla asi neskorsie ked mi uz bude vediet na 100% potvrdit tehu 🙂
@rencica 8dpo je moc skoro na ducha ze?
@lelet1609to je krásny pohlad,gratulejšn ešte raz ..istota 👶
@lilianna1988 ako komu,niekto má ducha,iná zas riadne čiarky a povacsinna nič záleží od dĺžky cyklu..
Neviem komu ale ďakujem za ❤.
@lilianna1988 no asi ano , niektre ale pisali ze mali ducha uz 9dpo. Ja som mala biele do 13dpo
@14nunu10 peknéé gratulujem, 😉
@rencica mam uplne biele testy ale aj keby som bola s nejakym zazrakom tehu aj tak je asi moc skoro......bt meriam len cca 6dni a mam 36,9-37,3.obcasne bolesti v podbrusku a malinko citlive bradavky co bezne psm 😊
@lelet1609 a ty jasneee zi si tehu 😀😊😄nech ti uz potvrdi lekar a bude vsetko ok.kedy sa chystas?
@14nunu10 gratula 😀kolko si dpo?bo ti uz meska ms?
@lilianna1988 15 dpo
@lilianna1988 ahojcek tirz som mala poslednu mrchu 18.6 a teraz uz len cakam ci to konecne vyslo...ovu som mala na 11DC...ake dlhe cykli mas?ja od vcera nervozna picha ma v podbrusku neprijemne to je a znervoznuje ma to
@lilianna1988 viesco volala som tam včera a kôli dovolenke čo majú mi kazala sestrička prísť v piatok 😃 tak celá nadšená tam idem 😂

@lelet1609 ahoj ja som mala testik taky ako ty, cca 4tt a nic nebolo vidiet akurat mi brali krv hcg okolo 1500 o 4 dni hcg 7770 a potom cca 5+2bolo vidiet len gestracny vak o tyzden idem znova to by iz mal byt hadam plodik vychadza to cca 7 tt