Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby... Do koľkých dní by mala dôjsť mrcha po vyvolavacke... Lekár vravel že mám cystu a mrcha nikde už týždeň po pichnúti...prsia má bolia strašne a kým mi ju pichol trochu som spinila ale po tom to prestalo úplne... Ja už neviem ďakujem za názor každej z vás 🙂
@sisi11111122 do 10 dní ...
@sisi11111122 do 10 dni,ale je to individualne🙂 mne prisla uz aj na 14 den po pichnuti injekcie🙂
@domci1203... Čítala som ze niekedy z cysty neje cysta... Neviem... Je to čudné... Ja premýšľam či niesom tehotná...lebo užívala som duphaston a mrcha neprišla ani teraz po prregnile...bolia má prsia... Som zmätená
@sisi11111122 kedy bol pichnuty pregnyl?
@14nunu10 pred týždňom
@14nunu10 neviem či sa to vola pregnil či ako... Skrátka na vyvolanie menštruácie 🙂
@sisi11111122 lebo pregnyl sa v tele drží cca 10 dní ..a mne keď ho pichli kokos mne bolo po ňom strašne zle..hnačky,vracanie tocenie hlavy,bolesti hlavy ...aj z toho ti veru môže byť tak "čudne"..
@sisi11111122 nebol to mimochodom Agolutin?
@14nunu10 možno áno ja teraz už ani neviem... Na vyvolanie menštruácie skrátka 🙂
@14nunu10 určite to bol agolutin
@sisi11111122 hm,to je iné 😕 a netestovala si ?
Mne trebars ta injekcia vobec nezabrala na poprve az druha
@14nunu10 nie ale už vážne premýšľam či to nebude to tehu... Lekár vravel že cysta preto meškajú..lenže pri duphastone mi to nikdy nemeskalo až teraz a to spinenie ktoré prestalo po injekcii... Hneď ako mi ju pichli som mala kŕče strašne...píšu že boli keď cysta praskne...tak ja už neviem..
@14nunu10 a ešte že je cudne že cysta pri bráni duphastonu :D už mením lekára
@sisi11111122 novinky samé😧😮výmen dobre urobíš..
@14nunu10 zajtra urobím test.... Už mi to mešká dva týždne niečo keby bolo tak by sa to ukázalo...lebo pokiaľ viem MS nepríde iba ak som tehotná doteraz s tou injekciou nebol problém...kopu tu toho čítam že z cysty sa ukázalo tehotenstvo...
@sisi11111122 to áno,môže byť jasné ☺skús testnut a uvidíš či sa záhada rozlusti😀držím palce ✊👏
Ja som mala cistu pri braniHAk a vtedy ze by vobec nemali byt ziadne a strasne to boli ked praskne
Cysta
@clovek123 ja som dostala injekciu ráno a poobede strašne kŕče ani som.sa vyrovnát nemohla... Pomohol mi ibalgin od vtedy nič 🙂
@14nunu10 aj keď dnes má brucho poboluje je dosť možné že už príde ta.mrcha už nech je ako má byť 🙂
Tak to ti mohla prasknut
@sisi11111122 no ktovie 😉
Inak dobre ranko 😍
@sisi11111122 ja len tolko ze MS ti by ti mohla meska z viacerych dovodov, nie len keby si tehu... A pises ze doteraz s injekciou nebol problem, cize ti uz viac krat meskala?
@sibalka21 áno ja mám neprabidelny cyklus...ale kombinácia tabletiek duphastonu a injekcie a furt nič tak možno to bude vážnejši problém.. Neviem...mením lekára takže teraz ma nikto nevysetri kým neposlu moju kartu tam k chcem ísť...
Baby je normálne že má pobolieva v podbrušku a je mi zle od žalúdka aj?😞

@mausy21 26dnove cykly a ovu bola na 9DC ms ma prist 14.7,este 9dni :( jasne ze testy su biele ale som netrpezliva,kazdy mesiac dookola to iste uz ma to nebavi vazne :(