Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ďakujem Vám, ste zlaté 😃
@14nunu10 takže tehu to neje :/ test je neg.
@sisi11111122 tak asi ta cysta predsa svinucha🙈
@14nunu10 skusim ešte večer aj ten druhý a budem vedieť určite... Snáď aj ja raz budem môcť sem pridať svoje //... Možno čoskoro lebo kôli zdravotným problémom to budem musieť urýchliť aj keď má len 22
@sisi11111122 neboj dočkaš sa aj // a budeš najšťastnejšia pod slnkom 😉😃
@sisi11111122 večer ti je zbytočné robiť,keď už tak ráno zajtra ..a neboj babenko ta čaká zatiaľ hore na oblaciku a príde keď príde ta správna chvíľa 💋💋
@sisi11111122 ja som tiež neverila ,že tento mesiac sa zadarí a stále si hovorila ak nie teraz tak o mesiac a aha ho 😃 takže neboj príde to 😉
@lelet1609 super.drzim ti prsty;)))
@cucoriedkacucoriedka ďakujem 😃
dnes 18 dpo vydite tam nieco ☹
@barbizlaticko za taky cas by si tam mala mat uz peknu druhu ciarocku ... skus zajtra ...
@barbizlaticko bohuzial, uz ti meska?
@sibalka21 2 dni meska
@barbizlaticko Bohuzial, nic tam nevidim, ani dusika...a kedze Ti 2 dni meska MS, mala by si mat uz myslim peknu bleducko-ruzovu ciarocku - pozri moj Album druhe dieta Sebastian - tam mam test ked mi meskal MS 3 dni 🙂 a drzim palce 😉
@sisi11111122 jejda no fajne,o jeden problemos menej supeeer 😎
@sisi11111122 nepisala som Ti este, no som to tu teraz citala cele...tesim sa s Tebou, ze cysta je prec a prajem uz len krasne testiky s // v najblizsej dobe 😉
@14nunu10 teraz už len čakát či mrcha príde 🙂
@luta13 ďakujem krásne 🙂 aj keď nemyslím žeby som bola tehu ale mrcha mešká a nemá prečo... Som šťastná na jednej strane a na druhej neverím tomu že by som bola 🙂 nechcem tomu veriť lebo.... Mám strach iba 🙂
@sisi11111122 nemaj strach...ak to nevyjde tento mesiac, vyjde na iny, na dalsi napriklad...necakane...co ma prist, pride...Boh ta zehnaj! 🙂
@luta13 ďakujem 🙂 veľmi pekne veď uvidíme 🙂
@sisi11111122 stále len na niečo čakáme baby to je des 😦😮
Dockate sa, aj ja som tak cakala a dockala som sa 😉
@barbizlaticko ja tam nič nevidím veru ,asi slepnem alebo tam nist nieje 😞
@luta13 ved 14nunu10 je už tehu ak sa nemýlim

@lelet1609 áno, prvé tri až štyri mesiace to budeš cítiť často.uz sa ti pomaly naťahuje maternica aj keď to nevidieť a miesta má dosť.ale je to normalne