Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@mausy21 treba vydržaaat 🙂 az do Mrchy a uvidime 😀
@lelet1609 GRATULUJEEEM a v ktorom TT si??
@andrejka1986a tak ducha tam vidim a celkom pekne.
@kotatko1232 No ano a na nazivo este viac vidno. Fotka trosku skresluje 😊
@kotatko1232 ďakujem ... no doktorka mi povedala ,že v 5t ale podľa kalkulačky tehotenskej mk vychadzalo 4t
@andrejka1986a a kolko si dpo?
@lelet1609 jeej malinka bublinka...a kedy na kontrolu??
kolko si bola DPO ked si si robila testik??
@mausy21 ja to asi tiež dnes skusim uvidím 🙂 uvidíme ostáva iba čakať nič iné... Takéto veci chcú čas... Mojej známej meškala 3 Týždne a na teste iba duch a teraz ma synčeka zdravého... Uvidíme 🙂
@andrejka1986a ahoj ja som teraz testovala tym istym a tiez dusikovia..ale mas ho silnejsi ako ja...kuk foto na predchadzajucej strane..drzim palce nech je to pozitivne
@kotatko1232 kazala mi prist 28.-29.7 na kontrolu 😃
Viesco ja som si robila test ,keď som bola 9dpo a bolo vidieť šla ciarku 😃
@kotatko1232 som 15 DPO. Tak uvidime ci bude silniet 😉 @mausy21 ahoj pozerala som Tvoju fotku. Tsk uz len musime cakat a verit ze druha ciarka bude silniet? Su tu nejake baby co tiez mali takych duchov v prvy den vynechania menzesu a boli tehotne?
@sisi11111122 no skus kolko si Dpo?
@lelet1609 aha.no ja som mala mat ovulku 30.6 cize som cca 8dpoa aku znacku testu si si robila ze ti potom pekne ukazal??ja som si minuly mesiac robila rapiclear a women secret a duchovali ☹
@lelet1609 inak to je este dost dlha doba pokial pojdes zase na kontrolu 😀
@andrejka1986a no vidiet tam tiez ducha..tak uvidite dievcata.ja si skusim test spravit az buduci tyzden kedze teraz by nebolo urcite nic vidiet
@kotatko1232 ja som mala woman a neduchoval . Zlú skúsenosť som mala s rapiclear
@kotatko1232 lebo majú dovolenku , preto
@lelet1609 ahaa...a merala si si BT alebo si si robila Ovu testy??aby si zistila kedy si mala ovulku alebo podla hlienu?
@kotatko1232 nie nič .. vedela som kedy mám ovu lebo mávam silné bolesti ,takže keď to prišlo išli ma na to 😂
@lelet1609 ja som to skusila iba teraz prvy krat BT merat.a aj ja mam silne bolesti vzdy mi aj lavy vajecnik vystupi von a vtedy sa ani smiat nemozem tak to boli.au.a asi od 4-5 dna po ovu mavam tlaky v podbrusku a najhorsie je ze mam Zapchu ☹
@megica33 kedy si mi pisala ???🙈🙈
@kotatko1232 ja som mala hroznú bolesť prsníkov a to mi bolo veľmi divne tak som testla a bolo to vidieť na testiku
@kotatko1232 ja mam to iste od ovu stale tlaky a obcas pichanie v podbrusku...este stale dufam teplota 37

Dievčence ja dnes takto u svojej doktorečky 😃 najšťastnejšia na svete sa citim 😍😍😍😍💜