Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@megica33 ja si vás pamätám obe 🙂
@sisi11111122 aj teba sledujem 🙂 velmi ti drzim palce nech je to tehu ako u niky1141997 🙂 a nech si mozes uzivat tie nevolnosti co ja teraz 😀
@niky1141997 Tak toto, urcite nie je duch... Tisko gratulujem a drzim palce. Dr. ti povedal, ci ti da nejaku podporku, aby sa nezopakovala ta hnusna vec?
@meli8412 idem k dr az 13.7 lebo ma dovolenku tak uvidime no.Musim vydrzat inac mi nic nezostava.
@megica33 No to je teda sila.Ja tiez tomu nemozem uverit.Kukám na ten test doteraz a neviem ci mam plakať alebo sa smiať.Fakt je to dosť nečakané...ale nejdem sa tešiť lebo neviem ako to vsetko dopadne a jedno s druhym.Bojim sa strašne aby som o to male neprišla ako aj prvy krat.
@niky1141997 drzim Ti silno palce, aby vsetko bolo ako si si vysnivala...Boh s Tebou! 🙂
@luta13 Ďakujem si zlatíčko.😚😚 stačí už len veriť že bude všetko v poriadku
@niky1141997 ja pevne verim, ze teraz to uz vyslo 😉 13. Je o chvilocku a potom sa budes uz len tesit 😊 (a mozno stresovat tak ako ja skoro kazdy tyzden 😂) daj potom vediet
@lienka182 Nič viac si neprajem ako to aby som uz konečne mala zdravé bábätko 😚😚 najkrajší darček k augustovým meninám by som mala 😍...dúfam že všetko bude v poriadku.Ale aj tak je tam ten strach a obava že sa niečo môže stať. To ťa jednoducho nepustí 😏😣😑
@sisi11111122 ja ho tam vidím, je ale ešte veľmi slabulinky.neviem či to je len kanálik aleb o či tento test duchuje ale myslím že tam vidím to čo ty.uz ti mešká?
@pehavcek áno mešká... Dva týždne ale neviem kedy sa to mohlo stať 🙂
@sisi11111122 podla mna tam nič nieje a ked mešká dva týždne to by tam boli pekné kolajnice ,máš aj tehu príznaky?
@butterfly333 poboluje má podbrusko aj prsia dosť nemám žiadnu cystu ani nič podobné 🙂
@sisi11111122 no ale to je pravda, že po dvoch týždňoch by si už mala mať riadne koľajnice, jediné že by sa ti riadne posunula ovulka.navstiv doktora, musíš byť vo veľkej neistote
@pehavcek bola som vcera tehu nevidí ale ani žiaden problém že mám počkať že keď som otehotnela pred 2-3 týždeňami že tam ešte nič neje 🙂 veľa takých je čo testy negatívne.... Ono keď som....mrcha nepríde 🙂
@sisi11111122 tak držím mooc palce nech je to tehu 😉
@sisi11111122 oj nezávidím.tak sa drzkaj a pekne cakaj, držím palce
@sisi11111122 Ja tam zial nic nevidim. Drzim silno palce.
BABULKY PRE TIE KTORE NEVEDIA A MYSLIA SI 🙂
Najčastejšie neisté príznaky tehotenstva
Zvýšená teplota
Bazálna teplota neklesá
Hustý výtok
Náladovosť
Náhla plačlivosť
Veľká únava, ospalosť
Lesklé oči
Zväčšenie prsníkov, citlivosť prsníkov
Pocit na omdletie, motaniu hlavy
Bolesť hlavy, svalov, kĺbov
Prechladnutie, nádcha
Častejšie močenie
Ranné, večerné alebo celodenný nevoľnosť
Neznášanlivosť niektorých vôní a pachov
Veľký hlad alebo naopak nechutenstvo
Averzie k určitým druhom potravín
Zmena chuťou
Špinenie, ľahké krvácanie v termíne, kedy má prísť menštruácia (jedná sa však o zahniezdenie)
Tlaky a bolesti ako pred menštruáciou
Zima
Vnútorná teplota
Kovová pachuť v ústach
Nafúknuté brucho
Plynatosť
Zvýšená tvorba slín v ústach
Výrazné modré žily na prsiach
Krvácanie z nosa
@butterfly333 ahoj moja, tak ako? Testujes zajtra?
@kotatko1232
@butterfly333
@sisi11111122
@niky1141997 babulky stale ma bolia prsia akoby plnsie ich mam a vsimla som si viac vystupene źily po nich..testy pepino som kupila tak rano testujem...inak brucho na mrchu a aj nalada takaaaa
@kotatko1232 no a z tych priznakov minimalne 5 maaam 😉
@mausy21 no ja tiez tie priznaky mam ale bojim sa aby som sa nesklamala...inak ti poslem foto ako v Anglicku testuju a pozeraju ci su tehu alebo nie 😀 HAHA
@kotatko1232 to co rozobrali cely test??
@janulka_1 nie moja nekupila som si test počkám či príde.

@niky1141997 jeeeeej teba si pamatam tak predsa je z toho tehu 😀 tak toto je sila ako sa s tebou tvoje telo zahravalo kazdopadne gratulujem a drzim silno palce :-*