Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta12 @mausy21 @kotatko1232 dievcence a co poviete na dnesny ranny v porovnani so vcerajsim? 😉😉😉
@mausy21este kľud počkaj nech uschne a skús na okne alebo na balkóne kuknut za riadneho svetla ale myslím že duuusik tam je ..buď pozitívna veď je to len 19 deň máš čas ..
@lienka182
@14nunu10
@andrejka1986a v pohode nic sa nedeje...skoze sklamana budem to je normalne ale co uz...ak nic tak asi to tak ma byt...ked uschne hodim foto
@andrejka1986a ved hod fotooo
@andrejka1986a juuj krasny....gratulujem!!!
@andrejka1986a tu niet o čom..Jasné ako facka ..tehulkaaaa siii s nunkou v brušku😍😍
@andrejka1986a inak ten vcerajsi bol fakt slabulinky nato ze si nola 14dpo...zaujimave ako super vyskocila hladina
@mausy21 dakujem velmi pekne. Ked som prirovnala oba testy k sebe tak riadny rozdiel za 1 jeden 😉
@andrejka1986a super 😊😊😊
@andrejka1986a jeeejko gratulujem ,krásne zosilnenie 😍😍😍😍💜💜💜👍
@14nunu10 dakujem za povzbudive slova 😉
@14nunu10 tak ak to vyjde tak obe budeme mat termin v marci 2017 😉
@andrejka1986a
@14nunu10 dievcence nadhera,zo srdca vám prajem krásne a zdravé tehulkovanie😃
@megica33 ovu som mala .ja to skor zistujem podla Hlienu ktory som mala a bol taky natahovaci.aj ma vajecniky boleli boli az vypukle von to mam stale ked mam ovu🙂
@mausy21 uz uschlo?
@kotatko1232 uschlo hofim to sem...akoxe ja neviem mozno nejaky toen z jedneho pohladu tam by mohol byt...ale nic nevidim no sak kuk..nic bielo...
@14nunu10
@lelet1609
@lienka182
@andrejka1986a
Ked si ho naklonim do strany mozno nejaky mini tien tam vidim...ale to je niíc...co uz
@mausy21 ja tam zatial nic nevidim.

@mausy21 to som zas tak prudko nemyslela 😉