Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 Áno áno viem 😊Budem oddychovat určite.Priatel ma rozmaznáva tak super😚😚A ešte raz ďakujem veľmi pekne 😙
@mausy21 uz ti meska?mas aj inu fotku? pocuj ja som pred chvilkou zacala mat ruzovy vytok,ze by ms prisla skor?vies ma prist 14.7. Uhniezdenie asi nebude,bo uz by malo byt podla mna...testy su negativne :/
@lilianna1988 ja som to mala tiez tak zhruba 5 dni pred ms a nakoniec ani neprisla takze moze to byt
@clovek123 akurat som nasla jeden clanok kde pisu ze mierne krvacanie moze byt 11-12dpo.ale testy su biele takze kto vie....inak vcera som zacala uzivat ANTB na zapal moc.ciest,nemoze byt od toho?
@clovek123 bola si tehu?teraz si na tom ako?uz mas babo?🙂
@lilianna1988 može to byt uhniezdenie ja som to mala na 28Dc a cyklus mavam 30.-32.aj ja som myslela že ms ide skor.
@butterfly333 prave ze aj ja som presvedcena ze je to ms,bo testy su negativne a priznaky nemam.ma 26dc a ovu bola skor,uz na 9dc,dnes som 12dpo a 21DC.
@lilianna1988 nie som tehotna cakam v marci a prvy poz.test som mala az den ked som mala dostat ms
Baby ako je mozne ze na pepino teste som mala slabu viditelnu ciarku a na rapiclear som nemala nic? :D Duchuju pepino testy?
@lilianna1988 nie nemeskaju mam az 16.7 dostat...uvidime co z toho bude
@mausy21 a ty ako??uz ti je lepsie??mne je vzdy dobre ked sa najem 😀 ale to vydrzi len chvilku a potom uz zase ten pocit na grckanie
@kotatko1232 ahojcek..no ja predne ako ty asi som bola hladna len..najedla som sa a vsetko ok.😊mna brucho uz vobec neboli...len prsia...ani vytok nemam ziaden ...sucho..presne ako pred mrchou..akurat ze ma prsia nebolievaju inak klasika asi.teplota zasa 37 🙂
@mausy21 daj vediet.si spravila test?
@mausy21 prisla mi ms akurat😒o 4 dni skor.....
@lilianna1988 no pekne teda...ale aj ja urcite dostanem.kaslem nato co uz.asi to tak ma byt.ano testovala ale biele teda asi nieco take iste ako vcera neviditelny duch😆😆...ale kaslem na testy.urobim az v stredu alebo piatok..nebudem sa zozierat s tym..kuk foto
@mausy21 nevidim nic :(

@niky1141997 Gratulujem a vela zdravicka obom prajem...a oddychuj ako pisu baby...prve 3 mesiace su najdolezitejsie 😉