Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@andrejka1986a nemas zaco 😉
Takže baby 🙂 momentálne ležím v krčoch... Ta sviňa prišla... To nic... 🙂 čo už....prajem vám všetkým veľa zdravicka to je najdôležitejšie 🙂 zas niekedy nabudúce snáď už Z pozitívnym výsledkom.... Ste tu všetky super 🙂
@kaktusik duch je tam želám aby // silneli 😇☺
@sisi11111122 ach jaj,škoda 😞
@kotatko1232
@luta13
@14nunu10 baby ja som stale hladnaaa..najem sa a o hodku uz mam zas pocit hladu...je to normalne???neverim zr by som mohla byt tehu ...nejak to tak skratka ciitim..pretoze pri vsetkych tehu mi testy ukazali skor ako prisla mrcha aj o tyzden...
@sisi11111122 neboj čoskoro nájdeš // 😉😉😉
@mausy21 ja som skoro hladna stalr tak isto.a ja mam stale tlaky v podbrusku a aj som nafuknuta 😯kava mi nechuty
@kotatko1232 kava nechuti ani mne..ale vypijem ju nasilu..bo by som bola ako maacadlo
@mausy21 ja tak isto.a dnes v noci som bola uz 2x na WC o 1:20 a 2:30 ma skoro porazilo 😡
@kotatko1232
@mausy21 Baby, drzim vam palce...nechut na kavu, velky hlad, tlaky v podbrusku mozu byt priznaky tehu...drzte sa a cakajte...coskoro to pride...krasne // 😉
@sisi11111122 velmi ma to mrzi, no verim, ze coskoro sa aj Ty budes tesit z krasnych //. Boh ta zehnaj! 🙂
@lelet1609 ahoj aku znacku testov si robievala
@luta13 ďakujem 🙂

@andrejka1986a nie si náhodou cez mobil?? Mne to ukazuje iba keď som na notebooku inak nie