Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem keby si mala pravdu....zajtra budem 11 dpo
Baby keď si dam canesten krém nemôže mi to nijako ublížiť ???
@lelet1609 nie mne ho dokonca gynekologicka v tehu dala na tehu plesen.
@miska_hryzka ok lebo dnes som sa zobudila iba s malým svrbením ,akoze nieje to nič hrozné ale radšej nech mám pokoj
@lelet1609 gynekologicka mi vtedy povedala, ze 80% tehu zien trpi plesnami kvoli zmene PH, lebo som sa citila strasne trápne.
@mausy21 ahoj tak dnes som si robila pozri
@kotatko1232 ano, na obidvoch 🙂 držím palce 🙂
@kotatko1232 potichucky gratulujem , je tam duch len silnie
@kotatko1232 mozes sa zacat tesit 😊😊😊😊 testy neklamu sa niekolko dni budes mat kolajnice aj ti meskaju ???
@kotatko1232 krásne zosilnel 🙂 a keď je robený o takomto čase, tak je to tam 🙂 držím palce
@frau99 tento tyzden mam dostat cca piatok...
@luluapali dakujem no som zvedavaaa.dufam ze to nebude kanalik..
@kotatko1232 jeeej super.ja som zasa robila dnes a nic...ty mas krasnych duchov...ja uz cakam mrchu...je mi hrozne...zimnicu mam som naobliekana,brucho ma brutal boli a nafuknuta som a prsia ani nehovorim takze na rozpadnutie...radsej nech uz pride...ale tesim sa s tebouuu super
@kotatko1232 ake testy to mas??ten treti mi pride ako kanalik ale tie predtym krasny duchovia 😊😊😊
@mausy21 mamatest
@lienka182
@kotatko1232 no parada uz len bude silniet...gratulka.ja som na nerva tak som verila ze to vyslo...zas budem nasrana na cely svet och....co uz.nie je nam to sudene uz.mrcha ma prist v sobotu ale mohla by aj skor veru
@mausy21 no ale citala som ze priznaky mozu byt nafuknutie alebo zapcha,zimnica alebo moc teplo..cize tebe sa to este moze podarit 😀 VEEERIM TOMU
@kotatko1232 ja uz neverim nicomu...😢😢😢😢asi mal pravdu mm mala by som sa s tym zmierit.
@mausy21 Ved počkaj este do tej soboty alebo kedy mas dostat??
@kotatko1232 v sobotu
@mausy21 JA V PIATOK 😀
@kotatko1232 aj mas nejaky vyytok???
@mausy21 ano biely taky vodnaty..
a ty?
a v tom podbrusku stale citim take tlakyy.uz asi tyzden vkuse
@kotatko1232 ja som kuk ten moj test z rana...je to tez pepino..baby hovoria ze nuduchuju...je cely divny..ja tam toho ducha vidim aj ked ma zabiju...

@kormelia11 woman secret som robila a ten kazetovy neviem aký bol 😐 a ptm ked som nevydržala tak clearblue 😃