Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela ahojki, ked mam v karte napisane priznaky AB(potrat) a nedal mi ziadne lieky, je to normalne? co mam teraz robit?
@zvolsiinylogin mozno je to nejaká ich poznámka netuším.Ale ked ta pozrel a nic ti nepovedal,žeby ti niečo hrozilo tak to púšť z hlavy von a uzivaj si tehu 🙂
ďakujem baby ale aj tak tomu akosi nemôžem uveriť ...asi uverim až keď mi to dr. v pondelok potvrdí 🙂
@niki928711 saj aj ja ju tam vidim mrcha ma dojst 32DC tak skusim este v den ocakavania a uvidim ci zosilne 🙂
@peterek414 jasne ze bude. Len ci to nebudu dvojicky... 😀 oddychuj a tisko sa tes, ze budes ma dalsie babo. Ja som na 10 dpo taku silnu ciarku teda nemala. Co je to za test?
@radkatom je to pepino test ale v ded ocakavanej mrchy mam nachystani lady max .....len aby to nebol plany poplach ze duch a potom nic 😒
@radkatom a keby dvojicky no aj to sa moze stat sak aj ja som s dvojiciek 🙂 😀
@peterek414 vidiet tam aj druhu čiarku 😉 Aaaa nechcem ta sklamať,pepino majú dost falošných Ciarok 😒 ☹ Verim,ze to nebude tvoj prípad a na inom teste vyjde ciarka este silnejšia -neskôr 🙂
@peterek414 no pepino vraj duchuje ale aj ja som si ho robila a ak je silna ako je aj tvoja malo by to byt ok. Uvidis. Skus mamatest.
@karmela ty ako este nic? 😉
@karmela sak prave preto sa moc netesim ked som citala babi co pisali ze pepino test robi falosnich duchovv sak uvidim ci stmavne na inom teste 🙂

@23petka to uz urcite uvidis na sone bodku 😉 🙂 Tak sa Drzte a nech pekne rastiete 🙂