Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Alebo ho tam chcem videt?!😱😱😆
@mausy21 fotooooooooooooooo
@mausy21 hod sem mrkneme ja som tiež dnes ale poobede skusila pepino a niť
@kotatko1232
@butterfly333 no uz tam voobec nic nevidim je to len kanal som ho rozobrala...
@mausy21 to nieje pepino či ano???ja mám iny
Je taky divny rozpity...a bola tam ciarka teda aj tam je ale len z jedneho pohladu isto kanal a odfotit mi to nejde..to je jedno uvidi. Ci klesne teplota uz dva dni mam 37....skratka to tehu nebude..nic s tym nenarobim
@mausy21 je tam dusik Anoooo
@mausy21 aj ja som klesla na 37,už 3dni čiže ms sa blíži no nejak sa jej nechce som 16dpo 32dc
@mausy21 ta bazalna teplota ja som mala iba 1x 37,3 a vecsinou iba 36,5 a viac nie a vidis asi sa podarilo
@kotatko1232 a aku bt máš teraz meriaš každy den?
@butterfly333 36,5-36,6-36,7 a viac nejde
@kotatko1232 to su poovulačné?? pred ovu máš ake?nemáš gaf
@butterfly333 ved moj graf je tu niekde na niektorej strane 🙂
@kotatko1232 je divnyyy
@butterfly333 je to pepino
@kotatko1232 ja si myslim ze aj som tehu ale neudrzi sa to...taketo testy mam skoro kszdy cyklus
@mausy21 tak si chod hned zajtra kupit Femibion tam je kyselina listova ja som to brala ked som cakala prvu dcerku...
@kotatko1232 myslis???pojdem...
@kotatko1232 pojdem ak neklesne teplota
@mausy21 je tam duch... Ako pise
@kotatko1232 kup femibion ja som tiez brala este pred otehotnenim...
Mozno prave preto ze tomu neveris tak sa to teraz podari... Ved uvidis v sobotu 😊ja stale dufam 😉
@mausy21 urcite chod!!!!
@lienka182 no keby si mala pravdu🙂 pozeram ze tebe sa to kraati🙂
@kotatko1232 no veru krati 😉 ja verim, ze o chvilocku aj ty a
@mausy21 budete pocitat tyzdne 😉
@lienka182 dakujem mooc...
skusim spravit v piatok a uvidime.
@kotatko1232 počuj moje.skusila som ho teda podsvietit baterkou a je tam čiarka..môže to ukázať aj kanál nie??
@butterfly333
Baby to čo sa tu deje??🙈.
@( ̄- ̄) (∩_∩)
@mausy21 podla mna može to je to iste ked to daš do negatívu.No bodaj by to bolo tehu držím palce.
Koľko smútku a nešťastných zienok...babulky moc ma to mrzí naozaj ani neviem čo povedať :’(:-[

@kotatko1232 mne sa ten treti zda nejaky sivy, ci to len moje zariadenie skresluje? Kazdopadne drzim palce