Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 zeby vsetky mali kanalik ake maju ciarky sfarbenie?
@kotatko1232 ja som na tom tak isto.presne viem ako sa citis
@rencica jeden ma sivy to ano.ale ostatne maju bleducko ruzove.
a ten pepino je velmi slaby
@kotatko1232 tak ked to ma ruzovy nadych musi byt ciarka . To by bola teda riadna nahoda. Urcite zosilnie!!!
@kotatko1232 take silne kanaliky?no neiem neviem.ja som mala taketo minuly mesiac a bola som tehu
@kotatko1232 mne to pride ako regulerne ciarky! 🙂
@rencica tak si skusim este spravit ale az buduci tyzden lebo 23.7 cestujeme na dovolenku na 2 tyzdne
aby som este stihla ist k DR
@kotatko1232 ak si budes robit kup si radsej digi ten ti ukaze na isto.aj mne tak ukazalo 1-2.a mala som taketo slabe ciarky
@katra52 ANO??tak to si musim objednat tu na nete.lebo u nas take nepredavaju 😀
@kotatko1232 ja som ho kupila normalne v lekarni
@katra52 tu v lekarni maju len Women secret,rapid clear,pepino
@kotatko1232 tak skus dnes objednat aby ti to stihlo prist
@katra52 mne digi neukazal nic, ked som mala taketo slabe ciarky. A tehotna som bola 😉
@kotatko1232 aj ja som mala taketo slabucke ciarky. kedy ti ma prist menzes?
@zubrienka1 mne teda ano a to som robila v den ked mala prist mrcha a este k tomu vecer .ved kazdemu stupa hcg rozdielne 😉
@zubrienka1 mne ma prist len Sobota-nedela...
a nemas nejaky testik aby som videla??lebo od Women secret som si robila 5 testou a takto mi ukazalo a ked som si robila Pepino kazetovy tak tam bol mini dusik.
@kotatko1232 na nete drmax alebo mojalekaren 😉
@zubrienka1 myslim aky si mala aj ty slabucky testik toho dusika 😀
@katra52 no ved, ja som cakala pozitivny vysledok tam - 😀
@kotatko1232 to som mala na 30DC, a ovulku netusim kedy...
@zubrienka1 waw tak ja mam silnejsie ..no keby to bola pravda aj umnaaa...si ma potesila dakujeem
@zubrienka1 ja mam dnes 30dc

@rencica Bodj by si pravdu mala.Po 7.rokoch by sa uz aj patrilo.Preto sa aj bojim tesit ze opat nic.Aj ked do teraz som nemala ni len kanalik ani ducha vzdy pekne cisty biely test