Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@14nunu10 velmi ma to potesilo 🙂 gratulujem 🙂 uzivaj si tehulkovanie a nech ste zdravucki 🙂
@gabika2015 ďakujem moooc,si zlata 😚
@nikusa22118 ano ja som čakala koncom mesiaca menštruaciu neviem čo stalo že dnes som začala spiniť ,ale tyžden ma bolelo pod bruškom a prsia bolave,uvidime počkam čo stoho bude ☹ ☹
@katra52 dnes som robila digi a -----
@kotatko1232 coze??????😯😯😯😯a to jak je mozne???
@mausy21 neviem..mozno bola ovulka neskor a este to neukazalo mozno mam malo HCG ..uvidim ci pride MS alebo niee.buduci tyzden skusim este spravit niekedy..
lebo na kazdom jednom teste mam ako keby // na Kazdom
@kotatko1232 tak to duuufam teda a tplota je ako??
@mausy21 uz nemeriam.ako som mala na tych testoch tie ciarky//.lebo som citala ze vtedy sa uz nema zbytocne merat teplota
@kotatko1232 Kolko testov si robila? Kazdy den jeden? Ked si tehu, tak by ta ciarka kazdym dnom mala silniet.
@meli8412 ano.ale robila som si Digi a ohranicene----- ale bolo vidiet aj +ale silnejsie bolo --
@kotatko1232 Kolko ti meska?
@meli8412 zajtra by mala len prist 😀
@kotatko1232 silno drzim palce aby neprisla a buduci tyzden boli riadne kolajnice.
@katra52 dik 🙂 tak stale ma nieco pichne v podbrusku a citim ze mam mimko v brusku 🙂
ale ak nie tak nevadi...mozno raz sa zadarii.
@snehuliacik29 nieco tam je ale slabucke , skus o 2-3 dni ci bude silniet , drzim palceky a meska ti ??
@kotatko1232 podla mna to nie je kanalik ale celkom pekny duch😊ked vydrzia vikend tak v pondelok by si mala mat krasnu ciarku 😊
@dejna31333 je tam sice slaba ale je uz ti meska
@clovek123 tak pri 28 dnovom cykle mi meska 7 dni ale ja zvyknem mat dlhsie cykly...dufam a modlim sa
@lilianna1988 ahoj tak zatial nic a ani necitim aby som dostala.len mam tlaky v podbrusku a aj dnes citlive bradavky 😀
@arwen88 ja tam vidim slabucko ducha...aj ja mam asi takeho
@dejna31333 no ja bych brala.radsej ten.kanalik...mam dve deticky a som 3 mesiace po porode..bojim sa,ze tretie by som teraz nezvladla

Takže prvý test negatívny, nevadí, pokračujeme ďalej v snahe 😉