Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@arwen88 ahaa tak to je ine no ☹ ja len dufam ze ja nemam kanalik ale ciarku a dufam ze si ju nenamyslam
@snehuliacik29 netreba ti ani negatív,celkom pekne vidieť ducha
@snehuliacik29 je tam niečo no može to byt aj kanálik.
@dejna31333 ja som mala vcera ducha a dnes uz vobec nic
@miriamn76 tieto testy su na prd robia duchov
@butterfly333 a to sa vravi ze mamatest je najlepsi 😕
@miriamn76 ja som to tiez mala dneska tak presne
@miriamn76 bt nemeriaš? Ja som davnejšie cca 2r dozadu robila tieto testy a vždy krasny duch no ms prišla vždy na čas. Teraz som mesiac od potratu piateho. Tak uvidím či sa zadarí davam tom do konca roka.
@butterfly333 nie nemeriam ja robievam aj nocne a to je vraj najlepsie merat hned rano tu istu dobu. Ja som mala dva zamlcane po sebe . Prve som ostala tehotna hned mala som 19 narodila sa mi dcera uplne bezproblemove tehu, druhe sa podarilo ked som mala 29 to skoncilo v 9 tyzdni nebola akcia srdiecka. Potom sa mi podarilo az ked som mala 34 a zas v 12 tyzdni to iste. Medzitym som sa rozviedla mam druheho partnera a nedari sa nam uz kolko dlho uz mam 40 a stale nic. U mna je to uz zrejme vekom mala by som sa zmierit stym ze uz dalsie mat nebudem no ta tuzba este raz drzat ten uzlicek tej sa nedokazem zbavit😕
@miriamn76 aj ja som robila na 3 zmeny a po nočnej som merala ked som vstala. Je to uplne v pohode stačí aby bol spanok minimálne 4hodiny.
@butterfly333 tak vyskusam ak sa mrcha dostavi aj teraz☺
@snazilkaaa23 je tam aj ten výtok som ja mala keď som bola tehu o týždeň som mala koľajnice držím palceky😘😍
@sofinkaviktorka ahoj ak je ruzova ta druha ciarka je tovduch , ak seda tak kanalik skus rozobrat test a odfotit
@frau99
@snazilkaaa23 baby nekvalitné fotkyyy,ja nič nevidím
@sofinkaviktorka podla mna to kanalik nebude...kolko mas dni do MS?

@dejna31333 neviem,ci tieto testy duchuju..ale tebe prajem babo