Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
To by bolo zsvcasu aby ti ukazalo
Všetko ved to
@sofinkaviktorka Tieto testy maju malo farbiva a su mierne fialkaste, skus inu znacku. Siiiilno drzim palce. Preco si testla tak zavcasu,mas nejake priznaky?
Áno. Ráno mi je zle.cítiM sa tak zvlastne
@sofinkaviktorka Nech konecne silnie. Zajtra rano si urobis test?
Spravila som si ďalší A myslím že tam vidím ducha
@sofinkaviktorka no ja tam nevidím nič...alebo mi oči odišli
@sofinkaviktorka pekny duch drzim palceky aby ti silnel kolko ti meska ??
@sofinkaviktorka vydrz do ms a skus v den ms spravit budes si potom na istom. Aj mne byvalo zle pred ms aj som zvracala a nebola som tehu
@sofinkaviktorka uplne krasne ti vidiet ze je ta ciarka naruzovela a hrubsia ako kanaalik, gratulujem 🙂
@sofinkaviktorka ale na tom druhom nic nevidno, ale musela by si otehotniet z minuleho cyklu inak by ti este neukazal, lebo teraz by si mala mat len ovu, ci uz si mala? 🙂
To neviem
@sofinkaviktorka Moc rozmazana fotka, nic nevidim. Asi si mala rozriedeny moc, mala si pockat a rano si spravit test.
Skúsim aj zajtra ráno. Či tam niečo bude.chcem dať lepšiu foto.ale nechce to odoslat
Baby je normalne ked som si kychla a mna podbrusku zacalo strasne boliet stava sa mi to obcas aj ked sa postavim strasna bolest podbrusku som 6tt
@sofinkaviktorka ja tam fakt žiadneho ducha nevidím 😐
Uvidim ráno spravim
@sofinkaviktorka ja si skor myslim ze mas ovulku ja by som skor netestovala ako den ms
@sofinkaviktorka a koľko dní chýba do ms?
@miriamn76 kolko dni si mala do ms ked si robila testy .mamatest je naozaj jeden z najlepsich mne stale ukazal presne
@kormelia11 v pondelok mam mat a robila som si ich v piatok

Ved to tak 2 týždne. Tak neviem.išla som si kúpiť ďalší tak uvidím