Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kormelia11 vcera a tam uz nebolo nic😕uvidim pockam ci dojde mrcha
@14nunu10. Mám dostať tak za 2 týždne. Ale bolia má prsia A začalo má pichat podbrusku.tak nechápem. Aj kríze má bolievaju
@sofinkaviktorka to mozu byt aj priznaky ovulacie
@clovek123 aj mne sa toto robi pri kychnuti a to stale este teraz je to nelprijemne ale maličké je v poriadku uz citim aj dosť dlho pohyby tak som si istá 😍😍
Dnes ráno robený vidíte tam niečo?
@sofinkaviktorka žial nič tam nevidím.
Tak počkám až keď má prísť ms.😢
@sofinkaviktorka kedy má príst??
@sofinkaviktorka kedy si mala ovuláciu? píšeš vyššie, že menzes má prísť o dva týždne...prečo tak skoro testuješ?
@luluapali o dva týždne???? ved to ani ovu ešte nemala,načo tak skoro testuje nechápem.
@sofinkaviktorka podla mna to pichanie a bolest prs bude ovulácia ved ked ti má ms príst za dva týždne nieje možne aby si bola tehu.
@sofinkaviktorka nechcem sa ťa dotknúť, ale zo začiatku začni pozorovať svoje telo. Začni si počítať dni od začiatku prvého dna menzesu, približne o 12dní začne pobolievať podbruško + kríže = začína sa uvoľňovať vajíčko. Do dvoch dní máš plodné dni a potom do ďalších 14dní sa ti dostaví menzes. Teda ak máš cyklus 27/28dňový.
Ja mavam tak hoci jako.A teraz mam strašne nával tepla neviete prečo. Mi je tak horúco?
@sofinkaviktorka ty mas dve deti a nevies ake su priznaky? 😲😲😲 co keby si si namiesto tehu testu urobila ovulacny? pravdepodobne mas ovulaciu
Testuj až po meškaní MS.. ja tam zatiaľ nevidím nič..
Každé tehu je ine.A vtedy som sa nesledovala
@sofinkaviktorka aky dlhy mas cyklus ? cca v polke zvykne byt ovu ... alebo lepsie napisane .... cca 14 dni po ovulacii prichadza ms 🙂 Aj tak sa to da nejako odhadnut .... kedy asi mas ovulku 🙂 Tie prsia a pichanie a navaly ... moze byt z ovulky 🙂
@petuskaa12 az o 8 dni ms ? 🙂 Asi si mala posunutu ovulaciu 🙂 Vidim tam ciarocku 🙂
A drzim palce 🙂 Aby teraz vsetko dobre dopadlo 🙂
@niky1141997 Ahoj. AKo si dopadla u dr?

@miriamn76 a neskor si nerobila?