Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Sorry dievcata pomylila som sa, taka som rozhodena..hej teraz v piatok by mala prist..tak uvidime ako to dopadne
@petuskaa12 no je tam pekná druhá čiarka tak držím palce nech nepríde ja mám v ten den narodkýýýýýý 😉 😉
@butterfly333 dakujeem 🙂
@petuskaa12 pekne // myslím že ms nemusíš dlhý čas čakať 😉
@petuskaa12 gratulujem teš sa samozrejme 🙂
@petuskaa12 nadherne //...Gratulujem a pomaly sa vytesuj...a po potvrdeni DR., prajem krasne tehulkovanie 😉
@meli8412 na teste / a MS mi meska uz 3 den
@petuskaa12 taketo testiky som mala aj ja a dnes som si spravila test a bola tak / a druha slabulinka a ms mi meska 3 den ☹
@lilianna1988 ahoj MS mi meska a poyri mna asi porazi...to preco tam niesu // ☹
@kotatko1232 aj mne robilo dusikov a potom po dvoch dnoch meskania len jedna ciarka a po 4 dnoch dosla aj mrcha
@lenkastr hmm nechapem.a ved ma aj podbrusko cca tyzden bolelo aj prsia aj mi bolo zle.cize zbytocne mi je ist k doktorovi .takze niesom Tehu ☹ 😢 uuuž kašlem nato.
takže budeme mat iba jedno babo moju 3 ročnu dcerku..
@kotatko1232 joj ta co hsfzes flintu do zita 😃 este nic nie je stratene a ak to teraz nevyjde,tak nabuduce ☺ chod k doktorovi ak ti nepride a budes vediet ns com si,lebo tie testy len zavadzaju 😃ps:tiez som mala "priznaky",ale nic z toho 😃
@lenkastr tak zase ja niesom z tych co sa budu trapit a snazit 2 -3 roky.
ked mam mat este 2 tak sa niekedy len tak podari...ak nie tak nie..
@mausy21 a dnes zase test kedze mi to 3 den meska a
@barborka93 kolko mas DPO al DC? Nieco sa tam risuje.
@ritamama cyklus mam este rozhádzané som 2 mes.po vysadení antikoncepcie
@kotatko1232 no nic tam nevidim ako je to mozneee???
@mausy21 neviem.😢ale dnes ma zase zacali moc boliet cele prsia .
Neviem ci to je nejaky priznak ale od vcera mi bolo zle z jedla co lubim maso z kacice a teraz taktiez musela som rychlo zbehnut na wc vracat
@barborka93 a posledny ms?
@ritamama 21.6
@barborka93 tak to je 27DC. Ked mas rovnaky test doma, ako si robila dnes, tak skus rano z ranneho mocu. Ja som mala iba 25 dnovy cyklus a na 23 den som mala asi ducha, ako mas teraz. Na druhy a dalsi den uz bolo viditelnejsie. Drzim palce 🙂
@ritamama pozri ešte na tento robila som dnes dva jeden rano ale nie z prvého a potom druhý poobede značka je women secret už žiadny test nemam vyslem rano manzela
A všetko je to už zo suchého testu
@barborka93 ja nevidim ani na jednom nic

@petuskaa12 nie náhodou 22.7.???? to je v piatok.
@veronikax ako o 8dní?,ms má mat 22.7, to je v piatok aj ked napísala 22.6 ale to sa asi pomýlila