Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 nieje dobre každý deň testovať ...ako byť tebou počkám a urobím ob deň..ale ako chceš
@kudusko myslela si mňa?
Dnes je 29 DC
@barborka93 a aké dlhé cykly mavas?
Vyššie som písala že v máji som vysadila antikoncepciu predtým mesiac som mala 23.5 cize okolo 30 dnovy
@barborka93 aku znacku testu mas na rano? Podla mna to uz ukaze nieco,lebo vzdy ked sa pzriem na Tvoje testy, mam pocit ze su tam//☺ . Uvidis😃
Tak som si kúpila ovulacne testy A negatyvne
Mala som 4 women secret ale ráno mi zbebne manžel do lekarne
@barborka93 vidiiiiiiim😂
@barborka93 len kanalik,ale bodaj by som sa mylila
@barborka93 zajtra by bal byt uz dusik ked bude tak je to tam 🙂 drzim palce
@snehuliacik29 asi kanalik...
Zienky takze nič dorazili kramy 😭
@barborka93 😢
@dagaz nechápem to ten test zo včera no nič kúpim asi ovulacne testy
@barborka93 nuz...priroda je silnejsia ako vsetky testy sveta😕
@sofinkaviktorka ahoj. Ovulačné testy sú tak vymyslené,ze zachytávajú nárast LH hormónu cca 24-48 hodín pred samotnou ovuláciou. Takže modelový príklad 12DC pozitívny ovu test, 14DC ráno ovu bolesti, 14DC večer ovu. Vajíčko je oplodnenia schopné 12-24 hodín, čiže do večera 15DC je sanca. Čize keď to tak zoberieš, teraz si nemusela ovu testami zachytiť nič,lebo už je po.
Na druhej strane, v prípade tehotenstva reagujú aj ovu testy,pretože Hcg je svojím zložením podobne ako LH hormón, hcg má o nejaký jeden atribút viac. Takže ovu by ti ukázali aj prípadné tehu, ale naopak to nefunguje, lebo tehu testy sú úzko zamerané len na Hcg hormón kvôli eliminácii omylov.
@dagaz snáď budúci mesiac sa podari
@barborka93 ja som mala 2 testy take ako ty tento a teraz mi uz meska 5 den menzes.dnes idem ku gynekologovi..😀 tak som zvedava...
@kotatko1232 drzim palce 😃
@kotatko1232 daj vediet ako si dopadla😊 kedy tam ides?

@butterfly333 nie kanalik to nebude lebo tam aj kontrolná je tenka to je taký test