Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko1232 moja no ako u gyn?,Dufam že máš dobré správy
@barborka93 na tom kazetovom teste zo vcera vidim nieco ako slabucku ciarku...na tom paskovom vidim ruzovu ciarku, aj ked nie je uplna, no v urcitom uhle je krasne vidiet //...este skus test ako pisu baby z lekarne Dr.max a rob len z ranneho mocu..🙂 Drzim palce...myslim, ze je to tam, len pomaly Ti Stupa Hcg ☹
@luta13 rano som dostala kramy ale nebola to červená krv skôr také hnedé
@meli8412 Keď som bola na pohotovosti tak mi doktor povedal ze 6 tt...o dva dni na to som isla ku svojmu dr a ten povedal ze to vyzera na 4tt...tak teraz sa vyznaj no 😏😏 clovek nevie
@niky1141997 v 4 tt vobec nevidieť srdiečko, ako si vyššie písala...až v takom 7-8 tt
@baaambulkaa Tak už som potom z toho fakt vedľa 😏....
@barborka93 ak Ti to nebude pokracovat to hnede, tak to moze byt aj uhniezdovanie, ak si tehu - ja som mala hnede 1 den, potom to prestalo...ak nie si tehu, MS bude pokracovat dalej...cakaj a uvidis...Drzim palce jednoznacne, aby to MS nebol 🙂
@barborka93 ale ak je to len hnede spinenie to moze znamenat uhniezdovanie....ak zatial nekrvacas normalne este nic nieje stratene
@niky1141997 tak, ci onak si tehu a vyckaj...To ktory tt. to je, nechaj zatial tak...Podla posledneho MS sa Ti da vyratat presny tt., no stava sa, ze dieta je mensie v danom tyzdni, tak preto sa to zo zaciatku tazko stanovuje...Hlavne bud v pohode a oddychuj...a neries zbytocne... 😉
@butterfly333 ahoooooj ano ano len dobre.vyzera to ze cak baaabo este mam prist 15.8 na kontrolu😉
@lilianna1988 uz som potom ☺ vyzera to ze cakam babo.na 90%
@barborka93 taaak cakaam asi babenko.. tak drzim aj tebe prsteky
@kotatko1232 gratulujem, drzim palce nech je vsetko v poriadku😊
@kotatko1232 gratulujem😀
@kotatko1232 gratulujemmm 😃 držte sa
@kotatko1232 no supeeer tak držíím mooc palce aby bolo všetko v poriadku. 🙂 🙂
@butterfly333 dakujem
@zubrienka1 dakujem ti si ma ukludnilaaa a verila som ze asi mozem byt aj ja koli tym testikom 💕💕
@barborka93 kolko si dpo
@mausy21 ahojky no asi sa to podarilo.na 90% doktor mi dnes povedal 15.8 sa mam prist ukazat ak do vtedy nedostanem Ms
@kotatko1232 neviem nesledovala som ovulku ale asi začnem testovat
@barborka93 no ja dom to tiez zacala testovat len prvy mesiac ale tak ja som to vzdy zistovala podla hlienu ak bol natahovacitak to bola ovulka som vedela
@kotatko1232 fakt?super,zayial tisko gratulujem😊ako vieme aj keby si tehu je to stale priskoro aby ti mohol potvrdit tehu.drzim palce nech sa tam to male pekne zabyva😊😀
@lilianna1988 noo tak pivedal a ze az v auguste 15 mam prist na kontrolu
@kotatko1232 hej chapem😉drzim palce.kolko sa snazite?

@emili31 nieco tam je o 2 dni budes mudrejsia🙂 drzim palceky
@emili31