Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@emili31 je to tam supeer gratulujem
@sofinkaviktorka aby bol test pozitívny musí byť testovacia čiarka rovnaká ako tá kontrolná. ovu test by si si mala robiť každý deň pred očakávanou ovuláciou aby si ju neprepásla 🙂
@sofinkaviktorka keď je ovulacia tak majú byť rocvnako farebné // či sa mýlim? Ja som si v zivote ovu testy nerobila tak poradia múdrejšie zienky👀
@sofinkaviktorka musi byt skoro tak isto silna jak kontrolna alebo silnejsia... toto nie su pozitivne ovu testy...skus este robit..ja som pri malej mala ovulaciu az na 30dc...
@sofinkaviktorka toto nie je pozitivny ovu test....netestuj uz tolko, psychika robi vela
@sofinkaviktorka nemas kde peniaze mynat ??? Ved nie si tehotna musi ti meskat
@sofinkaviktorka ved su negativne
@sofinkaviktorka Ovulacne testy sa robia hneď po skončení kramov....A ty si včera písala že máš dostat svoje dni o 8dní....Vyckaj na mrchu ak nepríde rob test a nie že mate tutu mutu a ráno hneď test....To by každá chcela aby to fungovalo šup šup...Pozri deti máš a to ďalšie príde len buď trpezlivá....Ja nemám žiadne,nedarí sa a nebudem testovať skôr kým nebude meškať 2-3dni....Držím každej aby sme boli tehu ale ty to už prehanas....
@emili31 to je krásna druhá čiarka.. Gratulujeeem..a uz aj mešká??
@nikusa22118 ee som 28dc
@emili31 tak to je krásna ciarka ked urobis v den ked ma prist ms tak bude koľajnica riadna..😍
@ifsonko je to tam☺ gratulujem
@ifsonko supeeeer je to tam moooooc gratulujeem .
Baby prosim vas,takato cierna ciarka bola na teste ked som ho otvorila,to je asi zly ze?
Baby dneska som spravila druhy test a je tam druha ciarka ale nevidno az tak ako vcera.vcera som robila do obeda,dneska poobede.mam iny pocit v podbrusku.keby som mala tvrdsi.a ani stiahnut mi neide.
Som 7tt a mam take hnedaste spinenie . Mate skusenosti

@maja2517
@dagaz bozinku baby jja sa tak tesim 🙂 strasne by som dopriala kazdej ktora sa snazi aby to vyslo..nam lekar povedal ze len ivf...a uz ide asi druhee 😵 😵