icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
24. júl 2016

@amoenussa87 ja som mala dusikov na dvoch testoch a nic nebolo no tebe drzim siiilno palce aby to boli tie dve vytuzene☺//.

amoenussa87
24. júl 2016

@miriamn76 To fakt??? Ja uz potom vobec neviem preco este predavaju tie rapidclear testy...

miriamn76
24. júl 2016

@amoenussa87 ja som mala aj mamatest s dusikom uz som sa tesila ved tie testy vychvaluju

amoenussa87
24. júl 2016

@miriamn76 Je mi to luto.... Normalne som z toho mimo...No nic..zajtra rano Idem na to este raz...

miriamn76
24. júl 2016

@amoenussa87 skus clear blu

frau99
24. júl 2016

@judit26 to mi je luto . Ja som mi uz nerobila test naposledy bol negativny . Ja neviem co je somnou 10 dni mi meska , byva mibzle od zaludka , bolesti v podbrusku , spavost . No pojdem v utorok na gyndu ci je vsetko v poriadku . Uz si test nebudem robit . Skus sem dat foto ci tam nieco je vies niekedy testy duchuju to sa stava . A vyvolavacku si di nedala pichnut ? Poviem ti co sa stalo moje mame : meskala je ms 3 mesiace dostavala vyvolavacky na sone nic , ani cysta nic jej nebolo a potom sa tam objavila sestra moja az 3 mesiaci bola schvovana ze ju nevideli . Vsetko sa stava . Skus si spravit iny test drzim palceky 😤☺

mausy21
24. júl 2016

@leplezetlen tak podla mna to je celkom slusny duch...sice aj ja som ho mala na teste ale bol bledsi..kolko dpo si alebo uz meska?

sofinkaviktorka
24. júl 2016
ernuska296
24. júl 2016

Dobry vecer prosim o radu, co vidite na teste dve ci jednu?vdaka moc za odpovede

zubrienka1
24. júl 2016

@ernuska296 ja vidim // ☺

mausy21
24. júl 2016

@ernuska296 ja dve 😊

sofinkaviktorka
24. júl 2016

Aj ja vidím dve.koľko ti meškajú?

domci1203
24. júl 2016

@sofinkaviktorka preco to nenechas to testovanie tak?🙂 testuj ak ti budu meskat skoda penazi takto minat ked mas iba jednu ciarku na teste.

michhaela
24. júl 2016

@domci1203 Zbytočne jej dačo píšeme ona aj tak zajtra sem da opäť ďalší test 😀 kde jej tvrdíme že nič nevidime tak nebude reagovať ani nic iné....Ide si po svojom už tolko bab jej písalo načo robí testik skôr než ma čakať mrchu vo štvrtok písala že ma dostať kramy o 8dní ešte stále to má o 5dní 😀 😀 😀

mausy21
24. júl 2016

@sofinkaviktorka nic nevidiiim

judit26
24. júl 2016

@frau99 ten druhy test som vyhodila.o pet minut ked som spravila tak potom som si vsimla velmi slabu ciarku,trosku slabsiu ako ten prvy.ale spravim utorok test a dam ti to sem,ked tam bude nieco.velmi ti drzim palce aby ti to podarilo.ja,som bola pri prvom taka ista.mne stale meskalo,mala som nepravidelnu.vies ze co pi?inofolic.mne to pomohlo.vtrdy som sa otehotnela ked som zacala pit.viem to kazdemu poradit

marcopollo
24. júl 2016

@judit26 ako si brala inofolic , aj mne nasadila dr ten inofolic a progestone

judit26
24. júl 2016

@marcopollo kazdy den pila,niekedy dve.kazde rano,a niekedy vecer,ale to bolo velmi riedke.odporucam len!!za dva mesiacoch uz som bola tehotna 🙂 🙂

butterfly333
24. júl 2016

@marcopollo ja som tiež brala v maji inofolic aj VMK a ostala som tehu.

marcopollo
24. júl 2016

@butterfly333 to sa bere v 1 den menštruacie a každy den

butterfly333
24. júl 2016

@marcopollo ano a 2x1

frau99
24. júl 2016

@judit26 dakujem . Drzim aj tebe palceky nech sa ti to podari ☺☺ja v utorok idem na gyndu dam ti vediet ako dom dopadla 😀 vyskusal clearblu znacku testu obycajny mne ukazal hned druhu ciarku lebo ostatne testy duchuju

frau99
24. júl 2016

@ernuska296 tu mas upravenu a dve vidim ale je slabucka este drzim palceky kolko ti uz meska ???

frau99
24. júl 2016

@sofinkaviktorka ked dam do negativu neni tam nic

sofinkaviktorka
25. júl 2016

Nemusíte má tú ohovárat.ja viem že to róbym skoro.A sú to moje peniaze za čo ich vihadzujem je moja vec

lenkastr
25. júl 2016

@sofinkaviktorka radsej by si mala investovat do vzdelania....

domci1203
25. júl 2016

@michhaela pana boha,ze tak musim povedat: D aby som testovala 8 dni pred mrchou muselo by mi trosku prekopavat skoda penazi vyhodenych takto. Ak jej doteraz neukazalo na teste nic tak jej uz neukaze,alebo ukaze az po meskani MS 🙂 ale tak, ked si neda povedat🙂 cakam ,ze zase da test s / :D

ajuska182
25. júl 2016

@sofinkaviktorka nikto ta neohovara a myslim, ze kazda z nas by ti dopriala vyruzene babo cim skor, no nie je normalne, ze v case ovulacie uz robis tehotenske testy, po sexe pomaly na druhy den uz mas priznaky tehotenstva a ked ti niekto napise svoj nazor na tvoje testy, tak uz ta ohovara..tvoje testiky su, zial, snehobiele..nikto ti tu nechce zle, ale nerobi to dobre ani na psychiku a kedze jedno s druhym suvisi, skus hladat problem v tomto smere aj v sebe..tot moj nazor, nic v zlom..

domci1203
25. júl 2016

@sofinkaviktorka Nikto ta neohovara. Ale tak ked mas uz tolko dni za sebou jednu ciarku tak radsej pockaj ked ti budu meskat aspon 5 dni aby ti nieco test ukazal. A nie takto bez vysledku testovat kazdy den🙂

buckeye
25. júl 2016

@sofinkaviktorka ak ti mozem poradit, meraj bt, skusaj tadsej ovulacne testy a sz ked budes mat potvrdenu ovulacia a budete sa snazit s muzom pocas nej testuj az minimalne 10 dni ponej, takto sa len zbytocne traumatizujes