Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@magickacicka kolko DPO si? Skus test polozit na biely papier a tak odfotit. Ako keby sa tam nieco vykukalo, ale dost tazko to vidiet🙂
Kazdopadne drzim palce!
@magickacicka podla mna je cisty
@sofinkaviktorka zbytocne vyhadzujes peniaze, ocividne tehotna niesi
@magickacicka nič
@magickacicka no ja tam predsa len vidim naznak niecoho...ale ci to je len kanalik alebo duch tazko povedat...aky to je test??ja mam vyskusane ze pepino testy mi este nikdy ducha neurobili
@mausy21 je to pepino a tiež mi nikdy nerobil duch...Stále bol čisto biely, len teraz je divny.....Som cca 10-11DPO už pockam do svojich dní nebudem sa zbytočne tešiť 😀 a dievčatá ďakujem za radu vážim si to 😉
@ernuska296 na tom spodnom sú //
@butterfly333 sak su no preco z ranneho mocu nevysli dva horne???:(((
@ernuska296 no tak to neviem. 😕
@ernuska296 po vyschnuti ake boli testy?tie hoene mas este moc napite,mokre😒
@ernuska296 pri 6 dňoch meškania MS už musia byť riadne čiary ☹
Test je znacky pepino
@chantalka86 isto akýsi čudný
@chantalka86 ale ved to vyzera len ako tien od toho papierika, co je tak prilepeny... Ale ako by som to povedala... ale ak nie, tak je urcite vadny... treba spravit novy
@chantalka86 no ja tam nič nevidím
@mary28 žial nič
@retardos super gratulujem 😉
@retardos krásne čiarky gratulujem 😍
Ahojte,potrebujem poradit...pred ms my vysiel test slabo pozitivny..potom som dostala ms tak som si povedala,ze nic z toho nebude..no uz mam 10 dni po ms a stale mi bolo divne tak som len tak zo srandy spravila tehu test,ktory vysiel pozitivny a druha ciarka ovela tmavsia..je mozne,ze aj ked som mala ms som tehotna??som z toho mimo lebo pri dvoch tehu som uz ms nedostala..uz som objednana k lekarovi len ma zaujima ci sa to stalo aj niektorej z vas. Dakujem za odpovede 😉
@katulik1108 prečo veľa tehotných krvavalo ale keďže už prešlo 10 dní tak musia byť koľajnice rovnako sú čiarky na teste?
@katulik1108 je to mozne moja kamoska tiez mala a tiez pri predoslich nedostala az pri tretom mala ms este 3 mesiace

Dievčatá je to prosím vas kanalik či dusik?Alebo som už vážne slepá? 🙂 😀 Ďakujem....