icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sofinkaviktorka
28. júl 2016

@14nunu10 prečo sa smeješ.

14nunu10
28. júl 2016

@sofinkaviktorka zabudla som napísať za smajlikom "vitaj" ...už sme testik očakávali

clovek123
28. júl 2016

@sofinkaviktorka no mne tiez pred MS 2 dni nic neukazalo az den ked som mala dostat. Vzdy mi prisla do obeda a vtedy ked neprisla tak som sa testovala poobede a bolo

sofinkaviktorka
28. júl 2016

Nehovor.

chmurkaxy
28. júl 2016

@sofinkaviktorka ahoj,tiez zatiaľ nič nevidím.

frau99
28. júl 2016

@bobulab to mmi je luto ☹ , nabuduce sa to podari drzim palceky 🙂

frau99
28. júl 2016

@magickacicka drzim palceky aby silnela :D Kazdej ukazuje test inak a inak silne zalezi ako rychlo stupa hcg v krvi :D

frau99
28. júl 2016

@vickyju ahoj nechcem ta urazit ale ked si precitas co si napisala tak to uplne blbost ved aj mensie dievcata vedia ako sa da otehotniet nie dospela osoba ak vlastne si . Nehnevaj sa ale ked sa bojis tak uzivaj antiku a budes mat pokoj tehotna nemozes byt vobec a duplom ked sa nespravil a mala si gumu . Naco sa zbitocne plasis , nastuduj si ako zena otehotnie a potom si rob testy :D

bodkamaga
28. júl 2016

Ahojte chcem sa aj ja pochvalit pol roka sme sa so snubencom snazili a konecne sa nám to podarilo mala som uz vcera nejaky zvlastny pocit rano ako som vstala mi uz bolo jasne ze nieco nieje v poriadku proste som to citila ze test si musim spravit ... Tak som si sla kupit spravila jeden bol na nom takzvany duch nevedela som ze co to.. Tak druhy a oba rovnaké 🙂 🙂

frau99
28. júl 2016

@sofinkaviktorka ahoj je negativny skus o par dni :D alebo inu znacku si sprav

frau99
28. júl 2016

@bodkamaga jej gratulujem :D prajem krasne tehulkovanie :D

bodkamaga
28. júl 2016

@frau99 ďakujeme😊

laska07
28. júl 2016

@bodkamaga gratulujem.No tusim si si zadala zly datum poslednej menstruacie.Nemozes byt v prvom tyzdni.Tak ti to teraz ukazuje.Kedy si mala posl.ms?

buckeye
28. júl 2016

@sofinkaviktorka vies baby su uz ironicke koli tomu, ze naozaj testujes zbytocne skoro a nechces si dat poradit, testovat 2 dni po sexe je ozaj hovadina, to myslim v dobrom, aj keby sa vam zadarilo, tak bude test negativny aj keby sme sa tu vsetky doradu postavili na hlavu, z biologickeho hladiska sa hcg po 2 dnoch este neukazuje a to ani v krvnych testoch, ktore su citlivejsie ako tieto palickove na moc, testuj az 10 dni po ovulacii aj vtedy ti este moze vyjst negat aj napriek tomu, ze by si bola tehu, ale mas vyssiu sancu mat ducha ako 2 dni po ovu, vies kedy si mala ovu? Merias bt? Ak nie, skus, investuj peniazky, ktore takto vyhadzujes von oknom zbytocnym testovanim do dobreho teplomeru a ovu testov, snazte sa v case ovu, budes mat tak vysoku sancu na male a hcg testy si odloz az na 10den po ovulacii, drzim palce

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Tak toto je iná značka.

14nunu10
29. júl 2016

@bodkamaga vitaj tehula👍a gratulujem 👏👏👏

bodkamaga
29. júl 2016

@laska07 praveze mi ukazuje ked to zadam spravne ze som uz v 5 tt nechapem tomu asi :/ mala som od 17 jula do 22 jula

zubrienka1
29. júl 2016

@bodkamaga nie je to nahodou jun?

bodkamaga
29. júl 2016

Nie nie

bodkamaga
29. júl 2016

@zubrienka1 nie jul

ritamama
29. júl 2016

@bodkamaga a ake mas dlhe cykly? Lebo ked si mala poslednu ms 17.jula, tak len cca teraz by si mala mat ovulaciu. Nemyslela si nahodou juna?

zubrienka1
29. júl 2016

@bodkamaga to si mala v juli menzes a si uz tehotna?

ritamama
29. júl 2016

@bodkamaga ja mam pocit, ze si otehotnela este pred mesiacom, od 17.jula Ti nemoze teraz ukazovat //. Nemala si nahodou poslednu ms slabsiu a iba 2-3 dni?

zubrienka1
29. júl 2016

@bodkamaga alebo je este moznost, ze si otehotneka normalne v minulom cykle a len si MS. Alebo posunuta ovulacia... najlepsie ti to potom upresni dr.

bodkamaga
29. júl 2016

@ritamama nie vazne ja tomu este nerozumiem budem rada ked mi to nejako pomohete upresnit vazne som mala teraz od 17 do 22 jula ms a celych 6 dni a ano ovulaciu mam mat az teraz niekedy od soboty.... Tak neviem ze co toto :/

bodkamaga
29. júl 2016

@zubrienka1 nooo nechapem tomu vazne teraz uz ... Kolegyna mi vravela ze ta pocas ms otehotnela tak som myslela ze aj ja ... Tak neviem

butterfly333
29. júl 2016

@bodkamaga podla mna to je blbost ved to bola ms len minulý týžden nemožeš byt 5tt jedine že si už cez tu ms bola tehu ešte z juna. Ja som mala poslednu ms 13.7 a dnes som len 2DPO

bodkamaga
29. júl 2016

@butterfly333 tak ja vazne neviem idem utorok doktorovy a dozviem sa viac potom vas informujem ze co a ako :D

butterfly333
29. júl 2016

@bodkamaga podla mna to bude tehu ešte z juna aj ked si mala ms teraz niektore to tak mavajú. Tak držim palce

bodkamaga
29. júl 2016

@butterfly333 a urcite som tehotná teda?vy ma tu tak stresujete baby...