Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka zabudla som napísať za smajlikom "vitaj" ...už sme testik očakávali
@sofinkaviktorka no mne tiez pred MS 2 dni nic neukazalo az den ked som mala dostat. Vzdy mi prisla do obeda a vtedy ked neprisla tak som sa testovala poobede a bolo
Nehovor.
@sofinkaviktorka ahoj,tiez zatiaľ nič nevidím.
@magickacicka drzim palceky aby silnela :D Kazdej ukazuje test inak a inak silne zalezi ako rychlo stupa hcg v krvi :D
@vickyju ahoj nechcem ta urazit ale ked si precitas co si napisala tak to uplne blbost ved aj mensie dievcata vedia ako sa da otehotniet nie dospela osoba ak vlastne si . Nehnevaj sa ale ked sa bojis tak uzivaj antiku a budes mat pokoj tehotna nemozes byt vobec a duplom ked sa nespravil a mala si gumu . Naco sa zbitocne plasis , nastuduj si ako zena otehotnie a potom si rob testy :D
Ahojte chcem sa aj ja pochvalit pol roka sme sa so snubencom snazili a konecne sa nám to podarilo mala som uz vcera nejaky zvlastny pocit rano ako som vstala mi uz bolo jasne ze nieco nieje v poriadku proste som to citila ze test si musim spravit ... Tak som si sla kupit spravila jeden bol na nom takzvany duch nevedela som ze co to.. Tak druhy a oba rovnaké 🙂 🙂
@sofinkaviktorka ahoj je negativny skus o par dni :D alebo inu znacku si sprav
@sofinkaviktorka vies baby su uz ironicke koli tomu, ze naozaj testujes zbytocne skoro a nechces si dat poradit, testovat 2 dni po sexe je ozaj hovadina, to myslim v dobrom, aj keby sa vam zadarilo, tak bude test negativny aj keby sme sa tu vsetky doradu postavili na hlavu, z biologickeho hladiska sa hcg po 2 dnoch este neukazuje a to ani v krvnych testoch, ktore su citlivejsie ako tieto palickove na moc, testuj az 10 dni po ovulacii aj vtedy ti este moze vyjst negat aj napriek tomu, ze by si bola tehu, ale mas vyssiu sancu mat ducha ako 2 dni po ovu, vies kedy si mala ovu? Merias bt? Ak nie, skus, investuj peniazky, ktore takto vyhadzujes von oknom zbytocnym testovanim do dobreho teplomeru a ovu testov, snazte sa v case ovu, budes mat tak vysoku sancu na male a hcg testy si odloz az na 10den po ovulacii, drzim palce
@bodkamaga nie je to nahodou jun?
Nie nie
@zubrienka1 nie jul
@bodkamaga to si mala v juli menzes a si uz tehotna?
@bodkamaga alebo je este moznost, ze si otehotneka normalne v minulom cykle a len si MS. Alebo posunuta ovulacia... najlepsie ti to potom upresni dr.
@zubrienka1 nooo nechapem tomu vazne teraz uz ... Kolegyna mi vravela ze ta pocas ms otehotnela tak som myslela ze aj ja ... Tak neviem
@bodkamaga podla mna to je blbost ved to bola ms len minulý týžden nemožeš byt 5tt jedine že si už cez tu ms bola tehu ešte z juna. Ja som mala poslednu ms 13.7 a dnes som len 2DPO
@butterfly333 tak ja vazne neviem idem utorok doktorovy a dozviem sa viac potom vas informujem ze co a ako :D
@bodkamaga podla mna to bude tehu ešte z juna aj ked si mala ms teraz niektore to tak mavajú. Tak držim palce
@butterfly333 a urcite som tehotná teda?vy ma tu tak stresujete baby...

@14nunu10 prečo sa smeješ.