Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka aky to je tedt?mne rapiclear takto duchoval aj pepino kazetovy...ja len hovorim zaseba
@laska07 Nie, 10 deň cyklu, veď preto je to aj mne divné, snažíme sa druý mesiac, možno je to z minulého mesiaca... Už som si robila viac testov počas nášho vzťahu, aj keď sme sa nesnažili, no vtedy to vždy bolo biele ako sneh... a teraz som z toho mierne v šoku, len sa nechcem tomu predčasne odovzdať pocitovo...
Ahojte, prave mi kolegina povedala ze vysledok tehotenskeho testu moze ovplivnit to ze mam pred menstruaciou ze preto mi moze falosne ukazovat druhu ciarku :-\ fakt je to mozne? Robila som si 4druhy a kazdy ukazal mam 5dni pred menstruaciou. Dala by som foto len mi to sem nechce pridat :-\ uz som z toho uplne mimo Tesim sa ze konecne by to mohlo vyst po 7mesiacoch a nakoniec toto
@scales urcite bola ms normalna? Nemala si posunutu ovu? Lebo cisto teoreticky ak sa posunula ovu neskor a doslo k oplodneniu, ms mohla prebehnut tesne pred uhniezdenim, pripadne sa stava, ze ms ide len z casti, kde male nie je uhniezdene, skus test o par dni, ci bude ciarka rovnaka, alebo silnejsia
@scales ta druha ciark je uplne tenulinka podla mna je to kanalik.. co ti ukazal druhy test?
@sofinkaviktorka myslim ze uz nemusis byt napochybach urcite nie si ked si aj dostala...mrzi mato ale vravela som ti ze duchuju
@laska07 Ďakujem za odpoveď. Snáď všetko pôjde dobre a budeme sa tešiť z prvého potomka. Všetko dobré prajem 🙂

@sofinkaviktorka držím palce aby to konečne bolo to vytúžene tehu a zdravé babo 😉