icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mima345
•
29. júl 2016

@sofinkaviktorka držím palce aby to konečne bolo to vytúžene tehu a zdravé babo 😉

mausy21
•
29. júl 2016

@sofinkaviktorka aky to je tedt?mne rapiclear takto duchoval aj pepino kazetovy...ja len hovorim zaseba

sofinkaviktorka
•
29. júl 2016

Rapicleár kazetových.

sofinkaviktorka
•
29. júl 2016

Ale dostala som tak som stále na pochybach

scales
•
29. júl 2016

Baby poraďte, vidíte tam niečo? Som 10 DC, môže byť už duch? 😲

milagrosss20
•
29. júl 2016

@scales vidím druhu ciarku

laska07
•
29. júl 2016

@scales Vidím tam slabulinku čiaročku.No mala si na mysli 10 DPO lebo na 10 DC by ešte bolo skoro...A aký druh testu si si robila?Skús ešte o 2 dni,ak bude silnieť tak gratulujem 🙂

scales
•
29. júl 2016

@laska07 Nie, 10 deň cyklu, veď preto je to aj mne divné, snažíme sa druý mesiac, možno je to z minulého mesiaca... Už som si robila viac testov počas nášho vzťahu, aj keď sme sa nesnažili, no vtedy to vždy bolo biele ako sneh... a teraz som z toho mierne v šoku, len sa nechcem tomu predčasne odovzdať pocitovo...

scales
•
29. júl 2016

@scales mamatest je to

scales
•
29. júl 2016

@sofinkaviktorka Ahoj, ja mám presne taký istý test a som len 10 DC :D

jakales
•
29. júl 2016

Ahojte, prave mi kolegina povedala ze vysledok tehotenskeho testu moze ovplivnit to ze mam pred menstruaciou ze preto mi moze falosne ukazovat druhu ciarku :-\ fakt je to mozne? Robila som si 4druhy a kazdy ukazal mam 5dni pred menstruaciou. Dala by som foto len mi to sem nechce pridat :-\ uz som z toho uplne mimo Tesim sa ze konecne by to mohlo vyst po 7mesiacoch a nakoniec toto

scales
•
29. júl 2016

@laska07 Lady max je to pardon a teraz som si urobila druhy, tak cakam kym vybledne a poslem foto 🙂

laska07
•
29. júl 2016

@scales S Lady max nemam skusenost no pokial by to bolo z predchadzajuceho mesiaca boli by ciarky silnejsie.Neviem fakt teda,cakam na foto

buckeye
•
29. júl 2016

@scales urcite bola ms normalna? Nemala si posunutu ovu? Lebo cisto teoreticky ak sa posunula ovu neskor a doslo k oplodneniu, ms mohla prebehnut tesne pred uhniezdenim, pripadne sa stava, ze ms ide len z casti, kde male nie je uhniezdene, skus test o par dni, ci bude ciarka rovnaka, alebo silnejsia

scales
•
29. júl 2016
hennyinnsbruck
•
29. júl 2016

@scales ta druha ciark je uplne tenulinka podla mna je to kanalik.. co ti ukazal druhy test?

scales
•
29. júl 2016

@laska07 takze asi nič, trošku bolo len cez negativ vidieť, ale inak nie

scales
•
29. júl 2016

@hennyinnsbruck a to je dobre keď je tenulinká?

hennyinnsbruck
•
29. júl 2016

@scales skus o dva dni z ranneho ale podla mna su oba negat

scales
•
29. júl 2016

@hennyinnsbruck a vy sa už dlho snažíte?

misiaknunu
•
29. júl 2016

Vyšli Vám dve čiarky aj pred menzesom? Necítim žiadne príznaky. Test ma dnes mimoriadne prekvapil. Zajtra som očakávala menštruáciu.

mausy21
•
29. júl 2016

@sofinkaviktorka myslim ze uz nemusis byt napochybach urcite nie si ked si aj dostala...mrzi mato ale vravela som ti ze duchuju

mausy21
•
29. júl 2016

@scales ja vidim...drzim palce urcite zosilnie...tieto neduchuju

scales
•
29. júl 2016

@mausy21 vidis aj na tom druhom?

laska07
•
29. júl 2016

@misiaknunu gratulujem.Ano test moze ukazat // uz aj pred MS.

mausy21
•
29. júl 2016

@scales nieco sa tam ruzovoe

scales
•
29. júl 2016

@mausy21 aj ty si mala takčeto slabucke a bola si tehotna? Ja som ale len 10-ty deň cyklu, neni to divné?

mausy21
•
29. júl 2016

@scales ja som mala uuplne cisty a ked trosku vyschol slabulinkuu ciarocju ledva som ju videla...a bola som...drzim palce.ja dnes udem domov z vyletu a suseda vyyde z domu a uz take brusko pred sebou ze som skoro odpadla...😬😬😬😬hovorim mojmu kukni...dalsia ma predbehla..ach jaj

misiaknunu
•
29. júl 2016

@laska07 Ďakujem za odpoveď. Snáď všetko pôjde dobre a budeme sa tešiť z prvého potomka. Všetko dobré prajem 🙂

scales
•
29. júl 2016

@mausy21 presne tak to mam aj ja, ze az ked vyschne sa tam nieco zaruzovie... nemala by som si ten digitalny kupit? lebo ak som tehotna z minuleho mesiaca, to by mi mal ukazat,nie?