icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mima345
29. júl 2016

@sofinkaviktorka držím palce aby to konečne bolo to vytúžene tehu a zdravé babo 😉

mausy21
29. júl 2016

@sofinkaviktorka aky to je tedt?mne rapiclear takto duchoval aj pepino kazetovy...ja len hovorim zaseba

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Rapicleár kazetových.

sofinkaviktorka
29. júl 2016

Ale dostala som tak som stále na pochybach

scales
29. júl 2016

Baby poraďte, vidíte tam niečo? Som 10 DC, môže byť už duch? 😲

milagrosss20
29. júl 2016

@scales vidím druhu ciarku

laska07
29. júl 2016

@scales Vidím tam slabulinku čiaročku.No mala si na mysli 10 DPO lebo na 10 DC by ešte bolo skoro...A aký druh testu si si robila?Skús ešte o 2 dni,ak bude silnieť tak gratulujem 🙂

scales
29. júl 2016

@laska07 Nie, 10 deň cyklu, veď preto je to aj mne divné, snažíme sa druý mesiac, možno je to z minulého mesiaca... Už som si robila viac testov počas nášho vzťahu, aj keď sme sa nesnažili, no vtedy to vždy bolo biele ako sneh... a teraz som z toho mierne v šoku, len sa nechcem tomu predčasne odovzdať pocitovo...

scales
29. júl 2016

@scales mamatest je to

scales
29. júl 2016

@sofinkaviktorka Ahoj, ja mám presne taký istý test a som len 10 DC :D

jakales
29. júl 2016

Ahojte, prave mi kolegina povedala ze vysledok tehotenskeho testu moze ovplivnit to ze mam pred menstruaciou ze preto mi moze falosne ukazovat druhu ciarku :-\ fakt je to mozne? Robila som si 4druhy a kazdy ukazal mam 5dni pred menstruaciou. Dala by som foto len mi to sem nechce pridat :-\ uz som z toho uplne mimo Tesim sa ze konecne by to mohlo vyst po 7mesiacoch a nakoniec toto

scales
29. júl 2016

@laska07 Lady max je to pardon a teraz som si urobila druhy, tak cakam kym vybledne a poslem foto 🙂

laska07
29. júl 2016

@scales S Lady max nemam skusenost no pokial by to bolo z predchadzajuceho mesiaca boli by ciarky silnejsie.Neviem fakt teda,cakam na foto

buckeye
29. júl 2016

@scales urcite bola ms normalna? Nemala si posunutu ovu? Lebo cisto teoreticky ak sa posunula ovu neskor a doslo k oplodneniu, ms mohla prebehnut tesne pred uhniezdenim, pripadne sa stava, ze ms ide len z casti, kde male nie je uhniezdene, skus test o par dni, ci bude ciarka rovnaka, alebo silnejsia

scales
29. júl 2016
hennyinnsbruck
29. júl 2016

@scales ta druha ciark je uplne tenulinka podla mna je to kanalik.. co ti ukazal druhy test?

scales
29. júl 2016

@laska07 takze asi nič, trošku bolo len cez negativ vidieť, ale inak nie

scales
29. júl 2016

@hennyinnsbruck a to je dobre keď je tenulinká?

hennyinnsbruck
29. júl 2016

@scales skus o dva dni z ranneho ale podla mna su oba negat

scales
29. júl 2016

@hennyinnsbruck a vy sa už dlho snažíte?

misiaknunu
29. júl 2016

Vyšli Vám dve čiarky aj pred menzesom? Necítim žiadne príznaky. Test ma dnes mimoriadne prekvapil. Zajtra som očakávala menštruáciu.

mausy21
29. júl 2016

@sofinkaviktorka myslim ze uz nemusis byt napochybach urcite nie si ked si aj dostala...mrzi mato ale vravela som ti ze duchuju

mausy21
29. júl 2016

@scales ja vidim...drzim palce urcite zosilnie...tieto neduchuju

scales
29. júl 2016

@mausy21 vidis aj na tom druhom?

laska07
29. júl 2016

@misiaknunu gratulujem.Ano test moze ukazat // uz aj pred MS.

mausy21
29. júl 2016

@scales nieco sa tam ruzovoe

scales
29. júl 2016

@mausy21 aj ty si mala takčeto slabucke a bola si tehotna? Ja som ale len 10-ty deň cyklu, neni to divné?

mausy21
29. júl 2016

@scales ja som mala uuplne cisty a ked trosku vyschol slabulinkuu ciarocju ledva som ju videla...a bola som...drzim palce.ja dnes udem domov z vyletu a suseda vyyde z domu a uz take brusko pred sebou ze som skoro odpadla...😬😬😬😬hovorim mojmu kukni...dalsia ma predbehla..ach jaj

misiaknunu
29. júl 2016

@laska07 Ďakujem za odpoveď. Snáď všetko pôjde dobre a budeme sa tešiť z prvého potomka. Všetko dobré prajem 🙂

scales
29. júl 2016

@mausy21 presne tak to mam aj ja, ze az ked vyschne sa tam nieco zaruzovie... nemala by som si ten digitalny kupit? lebo ak som tehotna z minuleho mesiaca, to by mi mal ukazat,nie?