Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka aky to je tedt?mne rapiclear takto duchoval aj pepino kazetovy...ja len hovorim zaseba
Rapicleár kazetových.
Ale dostala som tak som stále na pochybach
@scales vidím druhu ciarku
@laska07 Nie, 10 deň cyklu, veď preto je to aj mne divné, snažíme sa druý mesiac, možno je to z minulého mesiaca... Už som si robila viac testov počas nášho vzťahu, aj keď sme sa nesnažili, no vtedy to vždy bolo biele ako sneh... a teraz som z toho mierne v šoku, len sa nechcem tomu predčasne odovzdať pocitovo...
@sofinkaviktorka Ahoj, ja mám presne taký istý test a som len 10 DC :D
Ahojte, prave mi kolegina povedala ze vysledok tehotenskeho testu moze ovplivnit to ze mam pred menstruaciou ze preto mi moze falosne ukazovat druhu ciarku :-\ fakt je to mozne? Robila som si 4druhy a kazdy ukazal mam 5dni pred menstruaciou. Dala by som foto len mi to sem nechce pridat :-\ uz som z toho uplne mimo Tesim sa ze konecne by to mohlo vyst po 7mesiacoch a nakoniec toto
@scales urcite bola ms normalna? Nemala si posunutu ovu? Lebo cisto teoreticky ak sa posunula ovu neskor a doslo k oplodneniu, ms mohla prebehnut tesne pred uhniezdenim, pripadne sa stava, ze ms ide len z casti, kde male nie je uhniezdene, skus test o par dni, ci bude ciarka rovnaka, alebo silnejsia
@scales ta druha ciark je uplne tenulinka podla mna je to kanalik.. co ti ukazal druhy test?
@hennyinnsbruck a to je dobre keď je tenulinká?
@scales skus o dva dni z ranneho ale podla mna su oba negat
@hennyinnsbruck a vy sa už dlho snažíte?
@sofinkaviktorka myslim ze uz nemusis byt napochybach urcite nie si ked si aj dostala...mrzi mato ale vravela som ti ze duchuju
@misiaknunu gratulujem.Ano test moze ukazat // uz aj pred MS.
@laska07 Ďakujem za odpoveď. Snáď všetko pôjde dobre a budeme sa tešiť z prvého potomka. Všetko dobré prajem 🙂

@sofinkaviktorka držím palce aby to konečne bolo to vytúžene tehu a zdravé babo 😉