Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snehuliacik29 veeeeelmi slabunku vidím, koľko Ti už mešká MS?
@nikusa22118 tak sexu máme aj my dost. A ked pride ms som nikdy neplakala. No príde a zasa sa možme snažit.😊
@snehuliacik29 ja nič nevidím
@snehuliacik29 aj ja vidim ☺
@snehuliacik29 nic
@snehuliacik29 vidno slabulinku. Kolko meska MS??
Ahojte. Prosím vás, robia mamatesty duchov? Lebo som si robila test a nebolo nič ani po hodine až po 2 hodinách úplne slabúčky duch. Mám dostať menštruáciu dnes...
@snehuliacik29 trosku som upravila tvoje foto
@gigus žial veru nič tam nieje no bt može klesnut aj zajtra ja to tak tiež mávam dokonca aj v den ms som mala 37,2 no možno ms nepríde
@clovek123 ďakujem za povzbudenie baby....ale ona dojde....☹ ja to nechapem dokonca som 2 dni špinila uplne slabučko a potom to prestalo prsia mám citlivé aj na pohlad iné....nechápem svoje telo vôbec...☹
@butterfly333
@gigus no podla mňa to bude tehu. Držím mooooc palce
@sofinkaviktorka ahoj,preco sa trapis takymito testami? Na tom teste nic nie je, najskor tak kanalik a odkedy sem pridavas testy, by si uz mala mat na testoch kolajnice. Preco si nekupis clear blue, ktory ukazuje aj tyzdne? Mala by si vacsiu istotu.
@sofinkaviktorka skus dat na biely podklad..ale je pravda,ze na tomco si davala pred 2 dnami bolo vidno lepsie
@sofinkaviktorka nehnevaj sa ale ja uz mam pochybnosti o tvojom zdravom rozume..tehotna nie si...ale dookola si ides svoje, radsej si teraz sleduj, kedy mas ovu a nerob uz tehu testy
@sofinkaviktorka ja tam vidím slabucku ružovú ciarku
@sofinkaviktorka žial nič tam nieje
@sofinkaviktorka Nic tam nie je,nie si momentalne tehotna,ziaden test uz prosim ta nerob,vyckaj do dalsej mrchy a ked bude meskat,potom budes mat dovod si ho urobit. 😉
@karolina196 niektorý ludia to jednoducho nepochopia 😕

@larra6 kup si doctor max testy a uvidis ten rozdiel...budes mat ovela silnejsiu ciarku.