Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kenaiy pekna čiarocka vyzera to velmi nádejne drzim palce..
Dufam ze ms nepride 😀 dakujen zienky za povzbudenie uz som sa bala akurat som mala ist na vysetrenia ku zenskemu a poradil mi inofolic beriem ho prvy mesiac tak uvidime mozno aj mne pomohol🙂.
@nikusa22118 jasne dam info 😆😆
@sofinkaviktorka dnes som len 15 DC, tak musim cakat do konca mesiaca, zrovna mam ovulku...
Dnesny mama test a vcerajsi woman secret ciarka je krajsia vsak🙂?....netusim kedy mam mat ms kedze v poslednej dobe bola raz 31 dnova inokedy to trvalo viac zajtra by mala prist dufam ze uz nie 🙂asi som 12 DPO
Ja tomu stale nemozem uverit dakujem velmi pekne a posielam vsetky k vam prajem vam to zienky cim skor😉
@kenaiy uz nic nedôjde..srdečne gratulujem..😍
Dakujem 🙂 nech sa to aj na vas nalepi😉
Baby točí sa mi hlava A je mi na vracanie.som 7den od ms.môže to spôsobovať ovu
@sofinkaviktorka sprav so ovu test.
Spravim
@sofinkaviktorka a hlavne sa napi vody,v tomto teple mozes byt dehydrovana a z toho mozu byt tie nevolnosti
Ved pijem stále.
To je ovu test dnes som 7den.po ms
@sofinkaviktorka to je nic, je negativny
@sofinkaviktorka aky dlhy mavas cyklus? Ak kratsi napr 25, testuj ovu testy uz teraz kazdy den, akonahle budu ciarky rovnake, posnazte sa s muzom viac ako obvykle 🙂
@sofinkaviktorka Teraz zacni testovat s ovulacnymi a ked budu rovnako silne obe ciarky, ta sup na to... AKo dlho skusate?
Tak 3mesiace skúšame. Mavam tak 27 -3dni. Tak budem testovať pokiaľ nebude silniet
@sofinkaviktorka 3 mesiace je kratka doba..to by som ani neriesila nejak ,nestresovala sa a podla mna je blbost aj sledovat sa tak skoro.. ha som sa tiez sledovala,testovala ale len 2 mesiace a nikdy viac.. nebola som v pohode a ta je pre splodenie dolezita..skonci ms hned nato..kazdy 2-3 den aby spermie boli kvalitne,nepostavit sa hned..a vraj pomaha ked zena ma orgazmus po chlapovi az lebo stahy "vcucnu" spermie ..

@butterfly333 potom daj určite vediet ci sa podarilo tento mesiac..budem čakať skvele spravy..😊